ALTSO’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ

ALTSO ana sponsorluğunda Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı organizasyonunda düzenlenen Engelleri Kaldır Kurumlar Arası Hali Saha Futbol Turnuva’sının, ödül töreni Club Olive Garden Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

ALTSO’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ

 Turnuvanın şampiyonu olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’ne ve dereceye giren diğer takımlara kupaları tören sonunda verilirken, turnuvaya destek olan kurum ve kişilere de teşekkür plaketi verildi. ALTSO adına Teşekkür Plaketi’ni ALTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu aldı.

banner111
“ALANYA’NIN SOSYAL VE KÜLTÜREL YAŞAMINA DA KATKI YAPIYORUZ”

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası olarak Alanya’nın ekonomik ve sosyal hayatını geliştirmek adına her türlü çalışmaya öncülük ettiklerini aktaran ALTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu, bunun yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem verdiklerini ifade etti.
“ALTSO’DAN 56 DÜZ 3 ADET AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE”
ALTSO’nun ana sponsor olduğu turnuvada toplanan gelirlerle, 22’si akülü, 56’sı manuel olmak üzere toplam78 adet tekerlekli sandalyenin alındığı sosyal sorumluluk projesine ALTSO da, 56 tekerlekli sandalye, 3 de akülü tekerlekli sandalye alarak destek oldu. Engelli sandalyeleri Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Club Olive Garden Spor Tesislerinde gerçekleştirilen ödül törenine, Alanya Kaymakamı Dr Hasan Tanrıseven, Alanya Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, ALTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu, Alanya protokolü ve turnuvada yer alan takımların temsilcileri katıldı.
Alanya Cumhuriyet Başsavcısı MusaTaşkın törende yaptığı konuşmada, Engelliler Haftası nedeniyle turnuvayı düzenlediklerini ifade etti. Başsavcı Taşkın, “Bu etkinliğimizde hem farkındalık yaratmak hem engelli bireylerimize yardım etmek istedik. Engelli vatandaşlarımızı hizmet etmek görevimizdir. Engelli aileleri anlamak için empati yapmak yeterlidir” dedi.

Engelliler haftasında düzenlenen etkinlikten dolayı memnuniyetini dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ise “Bu tür organizasyonlar, örnek alınması gereken sosyal sorumluluk projesidir. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız engelli sandalyelerine kavuşarak engelleri aşacaklar. Sayın Başsavcımızı ve Alanya Adliyemizi bu hayırlı hizmetinden dolayı tebrik ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Bu tür organizasyonlar sosyal sorumluluk projesidir. Engellileri bir gün değil, empati kurarak her gün hatırlamalıyız. Başarılı organizasyonundan dolayı Alanya Adliyesini tekrardan kutluyorum. Organizasyona katılan bütün herkese emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2016, 15:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83