ANSİAD'DAN UAÜ REKTÖRÜ’NE ZİYARET

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Abdullah Erdoğan, Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe'yi ziyaret etti.

ANSİAD'DAN UAÜ REKTÖRÜ’NE ZİYARET

 ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri UAÜ Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe'ye tanışma ziyaretinde bulundu. ANSİAD'ın yeni yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren UAÜ Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe, yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

banner111
Mevlana'nın pergel metaforundan hareketle "Pergelin sabit ayağı Antalya. Bizler döneceğiz. Ortak paydamız Antalya "diye düşüncelerini ifade eden UAÜ Rektörü Göktepe, ANSİAD ile her konuda iş birliği için heyecan duyduklarını söyledi.

26. yılını kutlayan bölgenin en etkin sivil toplum örgütü ANSİAD'ın çalışmalarından bahseden ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Erdoğan, özellikle girişimcilikle ilgili bölgedeki tüm üniversiteler ile proje geliştirme konusuna odaklandıklarını ve bu konu üzerinde çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Rektör Göktepe, ziyaret anısına ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan'a plaket ve "Türkiye'nin Demokrasi Tarihi" başlıklı son kitabını takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2016, 12:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83