Antalya BŞB'den 3 seferde 184 bin 545 lira götürmüşler!

Antalya BŞB'den 3 seferde 184 bin 545 lira götürmüşler!
Antalya 'da yerel basınında son dönemde adından sıkça bahsettiren haberimizvar.net yerel haber sitesi, Antalya'da eşi benzeri görülmemiş bir skandala imza attı.

Haber sitesi imtiyaz sahibi Ebru Küçükaydın ve çalışma arkadaşı İdris Özyol, takke düştü, kel göründü misali bir skandala imza attı.

Kocaeli'nde görev yaptığı dönemde de AK Parti kadroları ile çalışan Ebru Küçükaydın 'ın benzer istekleri ve tehditkar habercilik anlayışı sonucu dışlanarak ifşa edilmişti. Kocaeli'nde ifşa edilmesinin ardından Antalya'da AKP'li Gökçen Özdoğan Enç ile birlikte çalışmaya başlamıştı.



AK Parti'de bir türlü istediğini bulamayan, elde edemeyen Küçükaydın, 180 derecelik bir dönüş ile aniden CHP'li oldu.

Millet ittifakının seçimleri kazanmasının ardından, paravan olarak kullanıldığı iddia edilen haberimizvar.net haber sitesi üzerinden tehditkar ve kaynak gösterilmeden yapılan haberler ve iftira niteliğinde köşe yazıları ile gündem oluşturuyor. Siyasetçiler üzerinde baskı kurmaya çalışarak bundan menfaat gütmeye çalışmakta oldukları dile getirilmişti.

Hemen her fırsatta önceki dönem AK Parti ve yönetimini eleştiren, AKP'li Menderes Türel döneminde basın ve medya kuruluşlarına önem ve değeri oranında yapılan tanıtım ve hizmet bedellerini eleştiren Ebru Küçükaydın ve İdris Özyol fena çuvalladı.

TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ

Ebru Küçükaydın ve İdris Özyol, Antalya'da eşi benzeri görülmemiş bir talana imza attı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne doğrudan alım yöntemiyle üç seferde toplam 184 bin 545 türk lirası bedel ile tek kullanımlık tulum alış verişi yaptıkları orta çıktı. Gazetecilik kisvesi altında tulum alım satımı yapan Ebru Küçükaydın ve İdris Özyol fena çuvalladı.

KARDEŞ VE OĞUL ÜZERİNE İKİ ŞİRKET

Ebru Küçükaydın oğlu Ulaş Yavuz üzerine kurulan Plato Gazetecilik Ltd. Şti. üzerinden Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden 95 bin 904 türk lirası ödeme aldığı ortaya çıktı.



İdris Özyol 'un ise kardeşi Enver Özyol üzerine kurulan Kitle Gazetecilik şahıs şirketi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden 48 bin 843 türk lirası ve 39 bin 798 türk lirası olmak üzere iki seferde toplam 88 bin 641 türk lirası ödeme aldığı ortaya çıktı.



BİR ADRESTE İKİ ŞİRKET

Şirket hangi amaç ve çıkar doğrultusunda kurulduğunu resmi iş yeri adresleri ele verdi. Ebru Küçükaydın ve İdris Özyol uzantılı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni talan eden şirketlerin resmi olarak aynı adreste olmaları dikkatlerden kaçmadı.

VİP HAKEDİŞ ÖDEMESİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden üç seferde doğrudan alım yöntemi ile özel bir uygulamaya tabi tutulan şirketin, üç günde hakedişi hesaplanarak ödemesinin yapılması ayrıca tartışma konusu oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarihinde böyle bir uygulama söz konusu olmadığını bu neden ile de tarihe geçtiği dile getirildi.

BÜYÜKŞEHİR'DEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmaz iken, Antalya kamuoyu yetkililerden açıklama bekliyor.

Antalya'nın, Antalyalıların parası bu iki gazeteciye peşkeş mi çekiliyor?

Mevcut doğrudan alımların dışında; abonelik, tanıtım vb. içinde bu şirketlere ödeme yapılıyor mu?

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar'da konu ile ilgili açıklama yapmaz iken, Antalya kamuoyu bu rezaletin bir an önce açıklığa kavuşturulmasını istiyor. 

Kaynak: akdeniztelgraf.com

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2020, 08:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83