ASAT Alanya’da hız kesmiyor

Alanya ASAT, alt yapısı tamamlanan ya da arıza nedeniyle bozulan yollarda bakım, onarım ve asfalt çalışmaları yapıyor.

ASAT Alanya’da hız kesmiyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Alanya’nın 102 mahallesinde 7/24 mesai yapıyor. Son 4 yılda Alanya’ya içme suyu ve kanalizasyon alanında önemli yatırımlar yapan Alanya ASAT, bu yatırımları yaparken, bozulan yollarda da gerekli çalışmayı en kısa sürede yaparak vatandaşların daha rahat bir şekilde yaşamını sürdürmesine katkı sağlıyor.

15 MAHALLEYE 43 KM ASFALT

Alanya ASAT, içme suyu ya da kanalizasyon hattı çalışmaları nedeniyle kazdığı yollarda çalışmalar tamamlandıktan sonra asfalt çalışması yaptı. Yaz aylarında sıcak asfaltla kaplanan yollara kışın ise emisyon asfalt dökülüyor. Çalışmaların tamamlandığı 15 mahallede asfalt için önce alt yapı hazırlıkları yapılıyor, ardından yol asfaltla kaplanıyor.  Ağustos ayından bu yana dökülen sıcak asfalt ve emisyon asfalt miktarı ise 43 km.

793 NOKTAYA YAMA VE PARKE ÇALIŞMASI YAPILDI

banner111

Alanya ASAT ekipleri, öte yandan içme suyu ya da kanalizasyon arızası nedeniyle açılan 102 mahalledeki 793 noktaya bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. 2018 yılı içinde arızalar nedeniyle kazılan 710 noktaya Alanya ASAT ekipleri, asfalt yama çalışması yaptı. Daha çok şehir merkezinde bulunan parke ile kaplı caddelerde ise arıza sebebiyle açılan 83 nokta ise parke taşı ile kaplandı. Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Alanya ASAT, 2019 yılının ilk ayları içinde kalan noktaları da yama ya da parke ile kaplayarak bu alandaki çalışmalarını tamamlayacak.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2019, 11:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83