Ata'mıza çirkin saldırı

Alanya'nın Soğukpınar köyü ilkokuluna giden ve öğrencilere bere çorap kırtasiye malzemesi dağıtan yardımsever hanımlar bir şok ile karşılaştı.

Ata'mıza çirkin saldırı

 Okul bahçesinde bulunan Atatürk büstü ve kaidesi parçalanmış, kaide üzerinde bulunan yazılar sökülmüştü. Köy ilkokulunda okuyan öğrencilere bere çorap kırtasiye malzemesi götüren Alanya Yardıma Muhtaç Öğrenciler Derneği üyeleri , tahrip edilmiş Atatürk büstü ile karşılaşınca şoke oldular.

banner111
Yan yatmış bayrak direği, burnu ve omuz başları kırılmış Atatürk büstü, yazıları sökülüp parçalanmış kaide görenleri şaşkına çeviriken bu çirkin davranışı kimin yada kimlerin yaptığı ise bilinmiyor. Okul öğretmeni, Atatürk büstüne saldırının okulların açıldığı dönemden önce gerçekleşmiş bir olay olduğunu ve ilçe milli eğitim müdürlüğüne bilgi verdiğini ifade etti. 

Birleştirilmiş sınıfda eğitim veren okulun tek öğretmenine Türk bayrağı hediye eden dernek başkan yardımcısı emekli öğretmen Mehmet Özkan, " Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Vatan eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Atatürk büstüne yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyoruz" dedi. 



Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2016, 08:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83