AYİY-DER'DEN TANRISEVEN'E ZİYARET

Tanrıseven "Turizmde kalifiye personel önemli" Alanya Yiyecek İçecek Yöneticileri Derneği (AYİY-DER) Başkanı Mehmet Erat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamımda ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven, "Turizm'de çalışan personel kalifiyeli olmalıdır" dedi.

AYİY-DER'DEN TANRISEVEN'E ZİYARET

 Alanya Yiyecek İçecek Yöneticileri Derneği (AYİY-DER) Başkanı Mehmet Erat, AYİY-DER'in misyonu ve vizyonu hakkında Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e bilgi verdi. 2015 yılında Derneğin kurulduğunu belirten Başkan Erat, "Ülkemiz için önemi herkes tarafından kabul gören turizmde bugüne kadar yapmış olduğumuz bireysel çalışmaları Dernek çatısı altında birleştirerek, daha güçlü, planlı ve kalıcı yapmayı hedefledik. Bu bağlamda, turizmin başkenti Antalya‘nın Alanya ilçesinde derneğimizi kurduk. Amacımız; Akdeniz sınırları içerisinde faaliyet gösteren Luxury, Deluxe, Resort, Spa otellerinde yiyecek ve içecek hizmetlerinin sunumunu yapan personellerin, kalifiye ve istihdamını artırmak, tesis içi ve belgelendirme eğitimlerini vererek mesleki yeterliliklerini kazandırarak işletmelerde, işletme ve misafir memnuniyetini artırmak" dedi.

banner111
KAYMAKAM TANRISEVEN "TURİZM'DE ÇALIŞAN PERSONEL KALİFİYE OLMALI"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, konuşmasında şunları kaydetti; "Yaptığınız çalışmalar Alanya için oldukça önem arz ediyor. Yiyecek ve içecek hizmetlerinin sunumunu yapan personelin kalifiyeli olması gerekmektedir. Alanya’da bulunan üniversitelerimiz ile yapılacak olan koordineli bir çalışma ile daha kaliteli eleman yetiştirebilirsiniz. Alanya’ya gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayarak, memnun bir şekilde ilçemizden göndermeliyiz. Bunun için de turizmde çalışan personel kalifiyeli olmalıdır. Yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum."

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2016, 13:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83