'AYRIŞTIRICI DİLDEN UZAK DURALIM'

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Ülkemizin ve Alanya'nın birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemde ayrıştırıcı bir dil kullanmaktan herkesin kaçınması gerekir" dedi.

'AYRIŞTIRICI DİLDEN UZAK DURALIM'

 Son günlerde komuyouna yansıyan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Türkler eski Belediye Başkanı Osman Çavuşoğlu olayı ile ilgili Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, sağ duyu çağrısı yaptı. 

banner111
"Son günlerde Türkler Eski Belediye Başkanı ve Dışişleri Bakanımızın Babası Osman Çavuşoğlu ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel arasında geçen kısa bir diyaloğun abartılarak tartışma konusu yapıldığını üzülerek izliyoruz" diyen Tanrıseven, "Ülkemizin ve Alanya'nın birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemde ayrıştırıcı bir dil kullanmaktan herkesin kaçınması gerekir. Sağduyulu davranmak gerekiyor. Her iki tarafın da o günden bu yana tek kelime konuşmaması da aslında bu kısa konuşma bahsinin büyütülmemesi gerektiğini gösteriyor. 
Ben, Osman Çavuşoğlu ve Adem Murat Yücel ile görüştüm. Her ikisi de sağduyulu konuştu. Bir kırgınlık, bir sorun yok. Önümüzdeki günlerde bir araya geleceğiz. Taraflara da bu yakışır. Alanya, ayrışmayı değil bir beraber olmayı her zaman takdir etmiştir" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 15:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83