Baba Kerim Çaltı’dan Alanya'ya kumbara çağrısı

Alanya’da SMA Tip 2 ile mücadele eden 1.5 yaşındaki Ahmet Çaltı’nın babası Kerim Çaltı yaptığı açıklamayla destekçilerine kumbara çağrısında bulundu.

Baba Kerim Çaltı’dan Alanya'ya kumbara çağrısı

SMA Tip 2 hastası olan ve tedavisi için gerekli Zolgensma ilacına ulaşabilmek için tüm Alanya’nın seferber olduğu Ahmet bebeğin artık süresi kalmadı. Bu nedenle Ahmet’in adına dağıtılan kumbaraların bir an evvel toplanması gerekiyor.

banner111

‘ÇOK BÜYÜK BİR FEDAKARLIK YAPTINIZ’

Konuyla ilgili açıklama yapan baba Kerim Çaltı, “Merhaba Ahmet’in ablaları ve ağabeyleri, değerli destekçileri. Bizim Ahmet için yaptırdığımız kumbaralar vardı. Bu kumbaraların bir an evvel bize ulaştırılması gerekiyor. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok mutlu olacağız. Kumbaraları direkt bana ya da Anadolu Hastanesi karşısında bulunan Ahmet’in Bağış Odası’na getirebilirsiniz. Çünkü bir an evvel kampanyamızı bitirmek istiyoruz. Ahmet’in zamanı kalmadı. Kumbaralardaki tutarları da yüzdeye yansıtmak istiyoruz. İleriye dönük sizlerin de mağduriyet yaşamasını istemiyoruz. Çok büyük bir fedakarlık sağladınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83