Baba Salih'e son görev

Alanya'da 'Baba Salih' olarak bilinen Salih Çetin'e vefatının ardından son görevi yapıldı. Çetin'in sevenleri duygusal anlar yaşadılar.

Baba Salih'e son görev

Alanya'da uzun yıllar kamyonculuk yapan ve Alanya'nın en sevilen simalarından olan 'Baba Salih' lakaplı Salih Çetin dün hayatını kaybetmişti. Çetin bugün gözyaşları ile toprağa verildi. Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde duygusal sahneler yaşandı. Yakın çevresinin ve onu tanıyan herkesin gözyaşı döktüğü törene Alanya'nın her kesiminden vatandaş katıldı. Cenaze Hacımemişler Camii'nde kılınan namazın ardından Bektaş Mezarlığı'nda toprağa verildi.

banner111
ÖZYİĞİT'TEN DUYGUSAL MESAJ


Alanya sanayisinin sevilen esnaflarından Ahmet Özyiğit'in çocukluğumun en mutlu sokak anıları 'Baba Salih' diyerek paylaştığı mesajı Çetin'in Alanya için ne kadar önemli bir aktör olduğunun göstergesiydi adeta. İşte o mesaj:

Bazen ne diyeceğini bilemesssin, dilin Lal olur ya, işte öyle bir gün bugün.
Şehirleri yaşanır kılan içindeki özel İnsanlardır. Benim mutlu çocukluğumun hatta bugün yaşı 35 ile 70 yaş arasında olup bu şehirde (Alanya) yaşayan herkesin çocukluğunun ana aktörlerinden Baba Salih hakkın rahmetine kavuştu. 
Çocukluğumuzun en mutlu sokak anılarındandı. Onun o kocaman kamyonu geçse diye bekler, o geçerken zaten nerede ne zaman çocuk görse durur o bembeyaz sakalı gülen yüzü ile kamyondan iner tüm çocukların başını hiç atlamadan tek tek sever, cebinden çıkardığı naylonun ağzını açar ve içindeki şekerlerden her çocuğa ikram edip onların, bizlerin yüzündeki gülümseme ile yüzü daha da parlar gülümser o koca kamyonuna binip tekrardan giderdi. 
Bugün yine gitti, ama artık ne çocuklar ne de biz koca çocuklar bu dünyada bir daha onu göremeyeceğiz. 
Bu şehir biraz daha daraldı, bir önemli aktörü daha göçtü gitti.
Bu şehir o kadar çok sevdi ki onu soy ismini bile öğrenmek istemedi hep Baba Salih adıyla andı hatırlayacak.
Güle güle Baba SALİH, sevindirdiğin tüm çocukların hatrına rabbim seni cenneti ile ödüllendirsin. Peygamberimize komşu etsin.

Alanya Adres olarak bizde merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2017, 16:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83