Bağışlar: ‘Proje ve hizmet üretmeye devam’

Alanya Belediye Meclis Üyesi, İnşaat Mühendisi, Bağışlar Mühendislik firması sahibi Yılmaz Bağışlar, seçim bölgesi olan Mahmutlar Mahallesi’ndeki proje ve hizmetlerini paylaştı.

Bağışlar: ‘Proje ve hizmet üretmeye devam’

Bağışlar, açıklamasında şunları söyledi:

banner111

“Hepinizin bildiği üzere, geçtiğimiz yıllarda Mahmutlarspor Kulübü ve Alanya Belediyesi işbirliği ile sizlerin ve kamu kurumlarının desteğiyle, Hazine Bakanlığı’ndan tahsis ettirdiğimiz yaklaşık 20 dönüm alana sahip Mahmutlar 2129 parsel üzerinde futbol ve antrenman sahaları içeren projenin tamamlanma aşamasına geldik, önümüzdeki ay açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz inşallah.

Mahmutlar gibi yerleşik ve genç nüfusun yoğun olduğu mahallelerimizde sosyal donatı alanları ile sportif faaliyet alanlarının eksikliğini buz hizmet ile bir nebze gidermeye çalışacağız. Ayrıca, yine Mahmutlar’da bir kaç gün önce yapımına başlanan tenis ve basketbol sahaları ile sosyal alanlar içeren bir diğer projemizin müteahhit firmaya yer teslimi yapıldı ve hafriyat çalışmaları devam etmektedir. Üç ay sonra bu tesisler de tamamlanmış olacak.

2129 parsel üzerinde tamamlanmak üzere olan futbol sahası ile tenis kortu ve basketbol sahaları projemizi şimdi yeni bir proje ile desteklemek ve Mahmutlar’a katma değer sağlayacak, alternatif sosyal alanlar yaratmak amacıyla bir projeyi daha sizlerle paylaşmak istiyorum;

” Mahmutlar Sporcu Köyü Projesi”

Projenin amacı,

Bölgemize alternatif bir kamp alanı oluşturarak, dünyanın her yerinden genç sporcuları bu kamp alanına çekmek ve bölge sportif ve ticari hayatına katkı sunmaktır. Ayrıca bölgemize istihdam yaratmak ve spor turizmine katkı sunmaktır.

Projenin yeri;

Projemiz Mahmutlar mahallesi 858 ada 2-3 parsel hazine arazisi üzerinde planlamaktadır ve Hazine Bakanlığı tahsis talepleri doğrultusunda kurumlarımızın ve sizlerin de desteğiyle Mahmutlar mahallemizde yapılacaktır. Bu arazi mevcut spor alanına yaklaşık 750 MT. mesafededir.

Hazırladığımız bu proje için tüm hemşerilerimizin ve kamuoyunun desteğini bekliyoruz.

“Kalıcı olanlar, arkasında eser bırakanlardır..”

Hepinize saygılar sunuyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83