Bahçeli: Bütün belediyelere yol gösterecek bir çalışma

Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Er, Alanya Belediyesi’nin kurumsal yapısı ve üretken belediyecilik anlayışı üzerine hazırladığı yüksek lisans tezini Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı (MHP) Devlet Bahçeli’ye sundu.

Bahçeli: Bütün belediyelere yol gösterecek bir çalışma
Başkan Yücel’in üretken belediyecilik anlayışı ile yönettiği Alanya Belediyesi’nin kurumsal yapısı, yönetim şekli, performansı ve vatandaş memnuniyeti Başkan Yardımcısı Adem Er’in tez konusu oldu. İşletme Mühendisliği Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisansını tamamlayan Başkan Yardımcısı Er, “Belediye Hizmetlerinde Performans Algısının Değerlendirilmesi Üzerine Bir Çalışma: Alanya Örneği” başlıklı yüksek lisans tezinde Alanya sınırları içerisinde vatandaşların belediye hizmetlerine verdiği önemi ve belediyenin ürettiği hizmetlerde vatandaşların memnuniyetini konu aldı. Tez çalışmasını uzun araştırma ve anket çalışmalarının ardından tamamlayan Başkan Yardımcısı Er, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel İle birlikte Ankara’ya giderek çalışmasını MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye sundu.

BAHÇELİ: “BU TEZ, BÜTÜN BELEDİYELERİN ÇALIŞMALARINA YOL GÖSTERECEK”

Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Er’i başarılı çalışmasından dolayı tebrik eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli; “Yapmış olduğunuz bu kıymetli çalışmayı, önümüzdeki günlerde bütün belediyelerin hizmetlerinde, onlara yol gösterecek ARGE ve belediye uygulamaları için değerlendireceğiz.” dedi.     

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 14:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83