Bakan Çavuşoğlu, Yücel'in yürüyüşüne katılacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında yarın Cumhur İttifakı Alanya ekibi olarak gerçekleştirilecek olan yürüyüşe Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katılacağını söyledi.

Bakan Çavuşoğlu, Yücel'in yürüyüşüne katılacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkodoğan bugün gerçekleştirdiği basın açıklamasında yarın saat 14.00’da Cumhur İttifakı tarafından gerçekleştirilecek olan yürüyüşe tüm Alanya halkını davet etti.

Yürüyüşe Alanyalı Bakan Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katılacağını belirten ilçe Başkanı Türkdoğan,  "7 Mart tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya’da gerçekleştirdiği mitinge MHP teşkilatı olarak kalabalığına coşkusuna ortak olduk. Yine 20 Mart'ta Liderimiz Devlet Bahçeli'nin Antalya’da gerçekleştirdiği mitingimize hep beraber katıldık. Liderimiz Devlet Bahçeli bey Menderes Türel’i makamında ziyaret etti.  Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü olan 18 Mart’ta da İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun katılımı ile coşkuyla Mahmutlar Seçim ofisimizin açılışını gerçekleştirdik" dedi. Ayrıca Türkdoğan, CHP İlçe Başkanı Karadağ'ın köylere hizmet yapılmadığı eleştirilerine de cevap verdi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU DA GELECEK

 Gerçekleştirilen bu organizasyonların ardından 23 Mart Cumartesi günü Cumhur İttifakı'nın Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel'in yürüyüşüne tüm Alanya halkını davet eden Türkdoğan, "Adem Murat Yücel ve AK Parti İlçe Teşkilatı ile ortaklaşa gerçekleştireceğimiz Alanya Geleceğine Yürüyor isimli yürüyüş programımız var. Cumartesi günü saat 14.00’da Alanya Öğretmenevi önünden başlayacak yürüyüşümüz inşallah yine yoğun katılımla gerçekleşir. Bugüne kadar yaptığımız hiçbir organizasyonumuzda Allah’a Şükür mahcup olmadık. Yapacağımız yürüyüşe Dış İşleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehri Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel ve Cumhur İttifakı milletvekillerimiz katılacak. Alanya’da Adem Murat Yücel’in Antalya’da Menderes Türel’in büyük bir farkla seçimi kazanacağınız biliyorum, seçim çalışmalarımız da bunu görüyoruz" diye konuştu.

banner111

 


Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 18:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83