Başkan Demir'den duyarlılık çağrısı

ALESO Başkanı Demir işitme engellilere destek amaçlı işaret dili eğitimleri için odanın toplantı salonunu hizmete sunduklarını belirterek işaret dili kursu almak isteyenlerin ALESO binasına müracaat etmelerini istedi.

Başkan Demir'den duyarlılık çağrısı
Alanya Esnaf ve Sanaktarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir gündelik hayatlarında herkesin işitme engelli bireylerle karşılaşabileceklerini söyleyerek bu konunun dikkate alınması duyarlı olunmasını istedi. Demir işitme engelliler için işaret dili eğitimlerinin verilmesi konusunda esnaf odası olarak her zaman ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söyledi. Esnaflarının ve dostlarının bu konuyu dikkate almasını isteyen Demir sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Çok değerli esnaf kardeşlerim ve arkadaşlarım sizlerle bugün paylaşmak istediğim konu beni çok etkileyen ve her gün kendi içimizde beraber yaşadığımız işitme engelli kardeşlerimiz için dikkate alınması gereken bir konu. Malum gündelik hayatta hepimizin karşısına çıkan işitme engelli kardeşlerimiz oluyor. Dün bu işi gönüllü şekilde yapan ve çok taktir ettiğim Ayşe Özcan kardeşim bana fikirlerini ve projelerini anlattı. Alanya'da bu işin çok geride kaldığını ve çok fazla ihtiyaç olduğunu işitme engelli kardeşlerimiz için hareket dili eğitimi verilmesi gerektiğini bizlere iletti. Ben esnaf odası başkanı ve yönetim kurulumuz olarak bu konuda Ayşe Özcan kardeşimize elimizden gelen tüm yardımları yapacağımızı herkesin önünde söz veriyoruz. 

'UNUTMAYALIM HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ'

Öncelikli amacımız bu konunun tüm Alanya halkına duyurulması ve herkesin çevresinde bulunan işitme engelli vatandaşlarımız ve ailelerinden bu konuda kurs almak isteyen vatandaşlarımızın esnaf odasına müracaatta bulunmasını istiyoruz. Biz toplantı salonumuzu bu konuda sonuna kadar işitme engelli kardeşlerimizin hizmetine sunuyoruz. Bu konunun tüm sosyal medya ve basında tanıtılması ve Ayşe Özcan  kardeşimize ve bu işe gönül vermiş diğer kardeşlerimize sonuna kadar destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bütün esnaf kardeşlerimden ve tüm dostlarımdan bu konunun yayılması konusunda yardımlarını istiyorum. Unutmayın hepimiz birer engelli adayıyız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2018, 13:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83