Başkan Şahin'e sanal ortamda cinsel içerikli kumpas

Başkan Şahin'e sanal ortamda cinsel içerikli kumpas
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'e bir kumpas girişimi daha. Sosyal paylaşım sitelerinde sahte bir hesaptan Şahin'e itibar suikastı yapılmak istendi.

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrasında kurulan kumpasın yargı tarafından ortaya çıkarılarak aklanması sonrası şimdide ALTSO Başkanı Mehmet Şahin için cinsel içerikli yeni bir komplo kurulmak istendi.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'e sahte profillerle sosyal medya üzerinden 21 saniyelik kurgu bir video ile itibarsızlaştırma girişimi yapıldı.
Cinsel içerikli bir kurgu konuşma içeren sanal saldırı tepki çekerken, Şahin, "Bu tür kumpasları kuranlar asla emellerine ulaşamaz. İnandırıcı olmaktan uzak saldırılar karşısında boyun eğmemiz beklemesin. Bizi çekemeyenler olabilir, ancak biz sözlerimizi yerine getirerek çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz. Alanya'da, kimin ne olduğunu bilir. Geçmişte de kumpas kurmak isteyenler oldu. Nasıl onlarla hukuki zeminde mücadelemiz sayesinde haklılığımızı ortaya çıkardıysak bu alçak saldırı hakkında da suç duyurusunda bulunup gerekli hukuki mücadeleyi vereceğim" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2020, 08:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83