Başkan Şahin'e teşekkür plaketi

Başkan Şahin'e teşekkür plaketi
Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alanya Şube Başkanı Abdullah Yılmaz ve Gazi Necati Karaköse, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Şahin’e şükran plaketi takdim eden Şube Başkanı Abdullah Yılmaz, “Başkanımız her dönem olduğu gibi pandemi öneminde de şehit yakınları, gazilerimiz ve ihtiyaç sahiplerinin yanında oldu. Her ihtiyaç duyduğumuz anda yanımızda olan başkanımıza biz de bir şükran plaketi takdim etmek istedik. Allah razı olsun” dedi.

Başkan Şahin’e, şehit ve gazi yakınlarına verdiği destekler dolayısıyla plaket takdim eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alanya Şube Başkanı Abdullah Yılmaz, “Mehmet başkanımdan Allah razı olsun. Her dönem olduğu gibi pandemi döneminde de bizi yalnız bırakmadı. Desteklerini esirgemedi. Ne zaman bir isteğimiz olsa geri çevirmiyor. Kendim ve üyelerim adına çok teşekkür ederim” dedi.
Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik ise ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in her zaman olduğu gibi pandemi döneminde de şehit ve gazi yakınları başta olmak üzere yardıma muhtaç ailelere büyük destekler verdiğini belirtti. Müdür Çelik, “Başkanımıza yaptığı desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz. Sağ olsun, ne zaman yardıma muhtaç birileri olsa başkanımız bir telefonla yardıma koşuyor. Daha önce olduğu gibi pandemi döneminde de yoksul ailelerimizin yardımına koştu. Şehit ve gazi yakınlarını unutmadı.” dedi.

ŞAHİN: “ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR”

Müdür Ahmet Çelik ile Gaziler Abdullah Yılmaz ve Necati Karaköse’yi ALTSO’da ağırlayan Başkan Şahin, şehit ve gazi yakınlarına yapılan desteklerin asli görevleri olduğunu vurguladı.
Başkan Şahin, ”Öncelikle ziyaretlerinden dolayı müdürümüze ve gazi büyüklerime teşekkür ederim. Şehitlerimiz, gazilerimiz, askerimiz ve polislerimiz olmasa biz bu cennet vatanda rahat nefes alamayız. Ben asıl bu vatan için yaptıkları hizmetler için gazilerimize çok teşekkür ederim. Onlar için ne yapsak azdır, Allah onlardan razı olsun” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2021, 12:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83