Başkan Şahin mimarları unutmadı

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin Mimarlar Günü dolayısıyla Alanya Mimarlar Odası'nı ziyaret etti.

Başkan Şahin mimarları unutmadı
Geçtiğimiz günlerde alınan şok bir kararla Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimleri Nisan ayına ertelendi. ALTSO Başkanı olan ve önümüzdeki seçimde başkanlık için yeniden aday olan Mehmet Şahin çalışmalarına ara vermiyor. 

MAHMUTLARSPOR'DAN ZİYARET

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in bugün sabah saatlerinde Mahmutlar'dan ziyaretçileri vardı. Antalya 1 Amatör Lig'de mücadele eden ve aldığı başarılı sonuçlarla iddialı bir takım haline gelen Mahmutlarspor yönetimi Şahin'i ziyaret etti. Başkan Şahin,  Mahmutlarspor Kulüp Başkanı Yılmaz Bağışlar ve yönetimini makamında ağırladı. Bağışlar ve yöneticiler, Şahin'e Mahmutlarspor'un mavi beyaz formasını hediye ettiler. Hediye için teşekkür eden Şahin, "Mahmutlarspor Başkanı Yılmaz Bağışlar ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim." dedi.

TOKAY VE YÖNETİMİ İLE BULUŞTU

ALTSO Başkanı Şahin daha sonra Mimarlar Günü dolayısıyla Alanya Mimarlar Odası'nı ziyaret etti. Şahin'i Mimarlar Odası Başkanı Bora Tokay ve yönetimi ağırladı. Şahin, Tokay ve yönetimi nezdinde tüm mimarların Mimarlar Günü'nü kutladığını dile getirdi. Tokay'da Şahin'e nazik ziyaretleri için teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2017, 15:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83