Başkan Toklu'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Toklu'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Başkan Toklu mesajında;
 
‘‘8 Mart, Birleşmiş Milletler tarafından kadınlara ekonomik ve sosyal alanda eşit hakların tanınmasının 1977'de onaylanmasından bu yana tüm dünyada bir farkındalık oluşturmak için ‘Dünya Kadınlar Günü’ olarak kutlanmaktadır.

Dünyada demokrasinin gelişmesi ve insan hakları standartlarının yükselmesiyle birlikte kadın hakları mücadelesinde ciddi mesafeler kat edilmiştir. Ülkemiz, kadın hakları alanında gerçekleştirdiği reformlarla dünyada kendine önemli bir yer edinmiştir.

Güçlü, merhametli, ön yargılara karşı duruşlarıyla bizlere ilham veren kadınlar! Kelimelerin ifade edebileceğinden çok daha fazlasısınız... Kendinizi sevin, sevgi ve ışığa layık olduğunuzu bilin ve sesinizin önemli olduğunu unutmayın! Çünkü bugün ve her gün sizlerin günü. 

banner111

Bu duygu ve düşüncelerle yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren; ailenin ve toplumun temel taşı annelerimizin, şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin, üreten, emek veren,  dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83