Başkan Yücel Anneler Günü’nde şehit annelerini unutmadı

Başkan Yücel Anneler Günü’nde şehit annelerini unutmadı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Anneler Günü’nde tüm şehit annelerine çiçek ve hediye gönderdi. Başkan Yücel, ilk olarak annesi Müzeyyen Yücel’i ardından Alanya Huzurevi’nde kalan Şehit İbrahim Halil Aksoy’un annesi Emire Aksoy’u ziyaret ederek elini öptü ve Anneler Günü’nü kutladı.

banner111

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 14 Mayıs Anneler Günü’nde şehit annelerini unutmadı. Başkan Yücel, evlatlarını vatan için toprağa vermiş Alanya’da yaşayan tüm şehit annelerine hediye gönderdi. Şehit annelerine çiçek ve ipek kozasından yapılmış Türk Bayrağı sunan Başkan Yücel’in hediyesi ile duygulanan şehit anneleri de Başkan Yücel’e teşekkür ettiler. Başkan Yücel'e, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Alaettinoğlu ile Meclis Üyesi Nuri Tokuş da eşlik etti. 
BAŞKAN YÜCEL ANNESİNİN ELİNİ ÖPTÜ HAYIR DUASINI ALDI
Başkan Yücel Anneler Günü’nde ilk olarak annesi Müzeyyen Yücel’i ziyaret etti. Baba evinde annesinin elini öpen ve hayır duasını alan Başkan Yücel, “Beni büyüten, yetiştiren ve bugünlere gelmemde çok büyük emekleri olan anneme Rabbim sağlıklı, uzun ömürler versin. Başta annem olmak üzere tüm fedakar annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.” dedi.
HUZUREVİ’NDEKİ ANNELER DE UNUTULMADI
Başkan Yücel Anneler Günü’nde Alanya Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi’nde kalan annelerin gününü tek tek kutlayan Başkan Yücel, annelerin ellerini öptü, çiçek ve hediye takdim etti. Huzurevi’nde ikamet eden Şehit İbrahim Halil Aksoy’un annesi Emire Aksoy’u da ziyaret eden Başkan Yücel, Aksoy’un elini öptü ve hediye verdi. Başkan Yücel, “Annelerimiz bizim en kutsal hazinelerimizdir. Vatanımızın birliği için canını veren şehitlerimizin annelerini ve huzurevinde kalan annelerimizi de her zaman olduğu gibi Anneler Günü’nde ziyaret ettik, ellerini öpüp hayır dualarını aldık. Cennet ayakları altına olan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83