Başkan Yücel'den Ahmet bebeğin annesine sürpriz ziyaret

Başkan Yücel'den Ahmet bebeğin annesine sürpriz ziyaret

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Anneler Günü vesilesiyle bebeği için verdiği mücadeleyle örnek olan ve herkesin takdirini toplayan Pınar Çaltı ve ailesini ziyaret etti.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Anneler Günü’nde, SMA tip 2 hastası olan ve yaşam mücadelesi veren Ahmet bebeğin annesi Pınar Çaltı’yı ziyaret etti. Çaltı ailesini evinde ziyaret eden Başkan Yücel, Ahmet bebek ve ablası Beril’e oyuncak hediye ederken,  anne Pınar Çaltı’ya Anneler Günü münasebetiyle çiçek takdim etti.  

ZAMANLA YARIŞAN AİLE YARDIM BEKLİYOR

Mahmutlar’da yaşayan Çaltı ailesinin bebeği Ahmet’e SMA Tip 2 teşhisi konulmasının ardından, ailenin yardım çığlığı Alanya'nın dört bir yanında hayırseverlerin de desteğiyle yankılanmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile sohbet eden minik Ahmet’in babası Abdülkerim Çaltı, Ahmet bebeğin sağlığına kavuşması için mutlaka gen tedavisi olması gerektiğini belirtilirken, zamanın daraldığını vurguladı. Çaltı ailesi, Ahmet’in sağlığı için 2.5 milyon Euro maliyeti olan Zolgensma ilacı ve tedavi için yardım bekliyor. 

banner111

BAŞKAN YÜCEL: “VALİLİK İZNİNİN ARDINDAN BAĞIŞLAR HIZ KAZANACAKTIR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ahmet bebeği sağlığına kavuşturmak adına Alanya’nın tek yürek olduğunu belirterek şunları söyledi; “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, Ahmet’imizin minik bedenine sığdırdığı büyük mücadele ile sağlığına kavuşacağına inanıyorum.  Alanya halkının destekleri ile yardım kampanyasının %40’ı tamamlandı ve bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Valilik izni de çıktı. Bu izinle birlikte bağış konusunda daha hızlı sonuç alacağımıza inanıyorum.  Alanya halkının ve ülke genelinde tüm insanların duyarlı davranarak Ahmet bebeğe destek olmasını bekliyoruz. Destek olan herkese de teşekkür ediyorum. İnşallah, gelecek Anneler Günü’nde Ahmet’imizin sağlıkla koşup oynadığını görürüz. Verdiği mücadeleyle bizlere örnek olan Pınar hanım başta olmak üzere bütün annelerimizin bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83