Başkan Yücel'den Federasyona: Paranız yoksa biz verelim

Alanya'da çok önemli iki organizasyonun federasyonların maddi sıkıntısı yüzünden iptal edilmesine Başkan Yücel, "Paranız yoksa biz verelim" yanıtını verdi.

Başkan Yücel'den Federasyona: Paranız yoksa biz verelim
Geçtiğimiz günlerde şok bir kararla, Uluslararası Dağ Bisikleti Şampiyonası'nın ardından Alanya Triatlonu da, 27. yılında destek yetersizliği gerekçe gösterilerek iptal edilmişti. Türkiye Triatlon Federasyonu'nun bu kararı Alanya'da soğuk duş etkisi yaratmıştı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in bu iptallere ne tepki vereceği merak konusuydu. Alanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kural bugün konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Kural, Başkan Yücel'in federasyona "Paranız yoksa biz verelim" dediğini belirtti. 

Kural açıklamasında, "Federasyonun yetersiz bütçe mazereti ile Alanya turizminin en önemli tanıtım faaliyetlerinden Uluslararası Dağ Bisikleti ve 27 yıldır aralıksız yapılan triatlon yarışmaları iptal edildi. Turizm son iki yıldır can çekişirken, turizm esnafı kan ağlarken sektöre darbe üstüne darbe. Madem sorun sadece bütçe hodri meydan. Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel "Paranız yoksa biz verelim." dedi. Federasyonun cevabını bütün Alanya merakla bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2017, 11:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83