Başkan Yücel'den kent meydanı müjdesi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada 18. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’ne destek veren herkese teşekkür ederek; “Festivalimizde gördük ki; bu alan bu şehre hem yetmiyor hem de yakışmıyor. Bu nedenle şehrimize modern ve kapsamlı bir kent meydanı kazandıracağız.” dedi.

Başkan Yücel'den kent meydanı müjdesi
Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 18.’si düzenlenen Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali sona erdi. Festivalin mimarı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yerel ve ulusal çapta büyük ses getiren 18. Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sergi, stant ve konser alanını hınca hınç dolduran vatandaşlara teşekkür eden Başkan Yücel, şehrin kent meydanına acilen ihtiyaç duyduğunu vurgulayarak bu yıl içerisinde ilk kazmayı vuracaklarını söyledi.

YÜCEL: “EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

Alanya’nın marka değerine değer kattıkları için basın mensuplarına teşekkür eden Başkan Yücel şunları söyledi; “Öncelikle Alanyamızın marka değerini arttırmaya yönelik çabalarınızdan ve gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 18. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivalimiz dolu dolu geçerken vatandaşlarımız yoğun mesai ve iş programında rahatlama ve eğlenme fırsatı buldu. Bu konuda başta kamu kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere bizimle iş birliği yapan sivil toplum örgütleri, siz değerli basın mensuplarımız, personelimiz, sponsorlarımız ve emeği geçen herkese sizlerin huzurunda sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizim amacımız her zaman Alanya’nın yaşanılabilir, huzurlu, güvenli bir şehir olması ve her zaman söylediğim gibi gülen insan sayısını arttırmaktır.”

“HER YIL ÇITAMIZI YÜKSELTİYORUZ”

Açıklamalarına festivalin herkes tarafından takdirle karşılandığını belirterek devam eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “ ‘Her yıl daha iyisi olabilir’ düşüncesiyle kendimizi bir tık

daha yukarıya atmak yönünde çalışıyoruz. Bu kapsamda 18. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivalimizi bu yıl her yönüyle detaylandırarak hazırladık. Özellikle konsept olarak Selçuklu Dönemi’ni kullanmamız ecdadımıza olan saygımızı da yansıttı. Gelecek yıllarda üzerine koyarak daha iyilerini yapmayı hedefliyoruz.” dedi.

“KENT MEYDANIMIZ İÇİN İLK KAZMAYI BU YIL VURACAĞIZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, mevcut alanın Alanya’ya artık yetmediğini ve yeni bir kent meydanı oluşturmak için kolları sıvadıklarını vurgulayarak; “Özellikle festivalimizin son günü hepinizin gördüğü gibi müthiş bir yoğunluk yaşandı ve telefon şebekeleri dahi kilitlendi. Vatandaşlarımız alanı, hatta sahili doldurdu, taşırdı. Son akşamdaki yoğunluk bizlere gösterdi ki yeni kent meydanın vakti çoktan gelmiş. Bu yıl net bir şekilde vatandaşlarımızın ulaşımı, konforu, gelen sanatçıları rahatça dinlemeleri gerekliliğini gördük. Vatandaşlarımızın, yerli-yabancı misafirlerimizin konforu ve ulaşımı gibi konulardaki aksaklıkları gidermek için inşallah bu yıl içerisinde kent meydanımız için ilk kazmayı vuracağız.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2018, 17:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83