Başkan Yücel'den Koşdavut yolu'na asfalt müjdesi

Alanya Belediyesi, Koşdavut Yolu’nda 7 kilometrelik asfalt için yol genişletme ve iyileştirme çalışması başlattı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, halkın yoğun olarak kullandığı Koşdavut Yaylası’nın yolunu konforlu ve güvenli bir hale getireceklerini söyledi.

Başkan Yücel'den Koşdavut yolu'na asfalt müjdesi

Yaz sezonunun yaklaşması ile birlikte Alanya Belediyesi, Alanya’nın doğu ve batı yaylalarında programa aldığı yol düzenleme, asfalt ve altyapı çalışmalarına hız verdi. Alanya Belediyesi bu kapsamda Koşdavut ve Sapadere arasındaki 7 kilometrelik yolun asfaltlanması için düğmeye bastı.

banner111

Asfalt için hazırlık, genişletme ve iyileştirme çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü Koşdavut yolunun asfalt programına alındığını söyleyen Alanya Başkanı Adem Murat Yücel, yayla yollarındaki düzenleme çalışmalarının Kaş- Çamlıca Yaylası’nın ardından Koşdavut ve Sapadere Yaylası’nda devam ettiğini söyledi. Başkan Yücel, “Bilindiği gibi Gazipaşa’dan Alanya ve Gündoğmuş’a kadar bölge halkının yoğun olarak kullandığı bir yayla. Bugüne kadar vatandaşlarımıza verdiğimiz sözün her zaman fazlasını yerine getirdik. Bundan sonra da vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şimdiden yayla yollarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83