Başkan Yücel'den önemli açıklamalar

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tüm Alanya halkını MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin 9 Aralık’taki Alanya programına davet etti. Yücel teleferik kampanyasını anlattı ve Kudüs konusunda açıklama yapan Trump'a tepki gösterdi.

Başkan Yücel'den önemli açıklamalar
Haftalık Encümen toplantısının ardından basına açıklama yapan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Bu hafta sonu Milliyetçi Hareket Partimizin AntalyaBelek’te yerel yönetimlerle ilgili belediye başkanlarıyla ilgili bir istişare ve değerlendirme toplantısı var. Her yıl yapılan periyodik bir toplantı bu. Sayın Genel Başkanımızda bu değerlendirme ve istişare toplantısına katılacaklardır. Sayın Başkanımız 8-9-10 Aralık’ta Antalya’da olacaklardır. Bu Cumartesi yani 9 Aralık’ta Alanya’yı ziyaret edecek Sayın Genel Başkanımız Bahçeli saat 14.00’te yeni Belediye Sarayımızın temel atma programına ve arkasından da saat 16.00’da Toslak Mahallesi’ndeki yenilenebilir enerji Güneş Enerji Santrali’nin (GES) açılışına akabinde de 44 yeni iş makinesi ve aracımızın dua törenine katılacaklardır. O gün Sayın Genel Başkanımız Alanya halkımıza seslenecektir. Bu vesileyle tüm Alanya halkını 9 Aralık Cumartesi günkü programlarımız temel atma, açılış töreni ve duamıza davet ediyorum” dedi.

ALANYA TELEFERİK’TEN 1 ALANA 1 BEDAVA KAMPANYASI

Haftalık Encümen toplantısında Alanya Telefek’in başlattığı 1 alana 1 bilet bedava kampanyasıyla ilgili de bilgi veren Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şunları kaydetti:

“Temmuz – Ağustos ayında hizmete açtığımız teleferiğimizle ilgili kış mevsimine olmamız ve yerli halkın da burada yoğunluk göstermesinden dolayı bir kampanya başlattık. 1 Aralık 2017’de başlayan ve 31 Ocak 2018’e kadar devem edecek kampanyayla halkımızın teleferiğin imkanlarından daha iyi yararlanmasını istedik. Söz konusu tarihler arasında bir bilet alana bir bilet bedava olacak. Aynı zamanda istasyonda da vatandaşlarımıza ikramlarımız olacak. Halkımızın buradan daha çok yararlanması ve Alanya kalesinin güzelliklerini daha çok görebilmelerini istiyoruz. Teleferikte bugüne kadar tahminlerimizin üzerinde bir kullanım oldu. İnşallah bundan sonrada daha da artacağına inanıyorum”.

“İSLAM DÜNYASI GEREKEN TEPKİYİ VERECEKTİR”

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etmesiyle ilgili basından gelen bir soruyu da yanıtlayan Belediye Başkanı Yücel, şu ifadelere yer verdi:

“Tabii ki bunu biz İslam camiası olarak kabullenemiyoruz. Bu 50 yıldır gündeme gelen ve sürekli gündemde tutulmaya çalışılan bir konu ve bu günlerde neden tekrar gündeme taşındığı da manidardır. Bununla ilgili İslam dünyası gereken tepkiyi verecektir.” 

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2017, 15:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83