BAŞKAN YÜCEL'E ÇİFTE ZİYARET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i, Makine Mühendisleri Odası Antalya Şubesi ve Alanya Malatyalılar Derneği ziyaret ettiler.

BAŞKAN YÜCEL'E ÇİFTE ZİYARET
 MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ’NDEN ZİYARET     
Makine Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti.
Makine Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Makine Mühendisleri Odasının faaliyetleri hakkında Başkan Yücel’e bilgi aktaran Başkan Ayşen Hamamcıoğlu, kendisinin ve yönetim kurulu üyelerinin son genel kurulda, yeni seçildiğini belirterek, odalarının Antalya, Isparta ve Burdur şubeleri ile 2665 üyeyle faaliyet gösterdiğini söyledi.
Başkan Yücel, seçilen yeni yönetime çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 MALATYALILAR DERNEĞİ BAŞKAN YÜCEL’İ ZİYARET

Alanya Malatyalılar Derneği Başkanı Mustafa Sönmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti.
Alanya’da yaşayan Malatyalılar olarak Alanya protokolünü ziyaret ettiklerini belirten Dernek Başkanı Mustafa Sönmez, ‘’Malatyalılar Derneği olarak Alanya’da sosyal etkinliklerin yanı sıra kaynaşma ve tanışma faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bugünde Belediye Başkanımızı ziyaret ederek derneğimiz hakkında bilgiler verdik. Başkanımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederiz’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2016, 16:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83