Başkan Yücel'e Fransa'dan teşekkür etti

Klas Gurup Otellerinin sahibi Muzaffer Barçın Fransa'daki tatili esnasında gördüğü bir manzaraya karşılık Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür etti.

Başkan Yücel'e Fransa'dan teşekkür etti
Geçtiğimiz yıllarda Alanya'nın en büyük sorunlarından birisi de sahilde karpuz satan seyyar satıcılardı. Alanya Belediye Başkanı olduktan sonra ciddi bir denetleme ile Adem Murat Yücel, plajlardaki seyyar satıcıları bitirmişti. Alanya'da artık mazide bir anı olarak kalan seyyar karpuz satıcıları dünyanın pek çok kentinde sahillerde boy gösteremeye devam ediyor. 

Alanya Klas Gurup Otelleri'nin sahibi Muzaffer Barcın, Fransa'nın Nice şehrindeki tatilinde ilginç bir manzara ile karşılaştı. Yıllar önce Alanya'da tarihe gömülen karpuz satıcısının benzeri sahilde satış yapıyordu. Bu duruma kayıtsız kalmayan Barcın, satıcının fotoğraflarını çekerek sosyal medyadan paylaştı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür eden Barcın, "Sayın Alanya Belediye Başkanımız seyyar karpuz satıcılarını Alanya'dan kovdu ama Fransa'nın Nice şehrinde karşıma çıktı. Teşekkürler Adem Başkan. Buraları görünce sizin verdiğiniz güzel hizmetler için, sonsuz teşekkürler." dedi.



Bir çok vatandaşta Barcın'a destek vererek Alanya'nın hizmet ve kalite olarak pek çok Avrupa şehrinin önünde olduğunu söylediler. Bazı vatnadaşlar ise konuya esprili bir dille yaklaşarak, "Başkanımız sağolsun seyyar satıcıları Fransa'ya kadar göndermiş." dediler.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 10:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ozgen_156
ozgen_156 - 7 yıl Önce

valla bizim ulkemız her yonuyle farklı 6 yaşındakı cocugunun yanında anasını kıbar bırşekılde dukkana davet eden esnaf derı satmaya çalışıp kadın hayır teşekkur ederım deyıncede rusca olarak bır anaya cocugunun yanında sıktır gıt dıyen esnaflarımızda var ... ındırım veya pazarlık ısteyen musterıye elındekı urunu hızlı bır şekılde elınden cekıp ailesının yanında kufur ederek tekme yumruk atan esnafta var ... varda var ....!!!! alanya beledıyesı guzel çalışıyor ama ıskele gıyım saç sakal tarzı bellı olmayan modeller tarafından karının kızın yolu kesılerek zorla mekanlara sokulmaya çalışılanlarda var ..

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83