Başkan Yücel'e yaylalarda coşkulu karşılama

Başkan Yücel'e yaylalarda coşkulu karşılama


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çökele, Bucak Çökelesi, Taşbaşı, Gökbel, Gömürgen, Dimalacami, Kadıyakası, Çayarası ve Köprübaşı yaylalarını ziyaret etti. Vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ve sevgi gösterisi ile karşılanan Başkan Yücel, bir ay içerisinde bölgedeki asfalt çalışmalarının tamamlanacağı müjdesini verdi.


BAŞKAN YÜCEL, BİR AY İÇERİSİNDE YAYLA YOLLARIMIZI KONFORLU VE KALİTELİ HALE GETİRECEĞİZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çökele, Bucak Çökelesi, Taşbaşı, Dimalacami, Gökbel, Gömürgen, Kadıyakası ve Köprübaşı’nı kapsayan 6 km’lik asfalt çalışmasını meclis üyeleri ile birlikte yerinde inceledi. Ekiplerinin çalışmasını bir süre takip eden Başkan Yücel, daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi. Köprübaşı, Kadıyakası ve Çayarası’nda büyük bir coşku ile karşılanan Başkan Yücel, yayla sakinleri ile sohbet etti.  Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Yücel, “Yaylalarımız için planladığımız asfalt çalışmalarımız yangınlar nedeniyle aksamaya uğrasa da çalışmalarımızı bu ay içerisinde tamamlayarak kaliteli ve konforlu yollarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

GÜNDOĞMUŞ KARAKÖY ŞENLİĞİNDE BAŞKAN YÜCEL’E YOĞUN İLGİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yayla ziyaretleri kapsamında 7. Karaköy Keykubat Şenlikleri’ne katıldı. Karaköylüler Derneği Başkanı ve Saray Mahallesi Muhtarı Süleyman Dora’nın düzenlediği şenlikte vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Yücel; “Anadolu Selçuklu Devleti’nin Akdeniz’e açılan kapısı Karaköy’de düzenlenen bu anlamlı ve geleneklerimizi yaşatan şenlikte emeği geçen, başta Karaköylüler Derneği Başkanı Süleyman Dora olmak üzere herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

banner111

KADIYAKASI VE KÖPRÜBAŞI YAYLASI SAKİNLERİNDEN BAŞKAN YÜCEL’E ÖZEL DAVET

Yayla ziyaretleri sırasında vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Başkan Yücel, Kadıyakası ve  Hacımehmetli Köprübaşı Yaylası sakinlerin daveti üzerine bu yaylaları da ziyaret etti. Yaklaşık 3 saat vatandaşlarla sohbet eden başkan Yücel, bölgede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Kadıyakası Yaylası’nda bulunan tarihi İlkokulu da ziyaret eden Başkan Yücel, vatandaşların talepleri doğrultusunda okulun bakım ve onarımı için gereken yardımı yapacaklarını söyledi.

Başkan Yücel’in ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Çıplaklı Mahallesi Muhtarı Bekir Karakuş; “Başkanımız davetimize icabet ederek bizi çok sevindirdi. Sohbet edip hasret giderdik. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL, ÇAYARASI YAYLASI’NDA ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yayla gezisinin son durağında Çayarası Yaylası’nı ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Alanya Belediyesi tam teşekküllü Sağlık Ocağı Hizmetleri Birimi’nde incelemelerde bulunan Başkan Yücel, “Çayarası Yaylamızda esnaflarımızı ziyaret ederek bereketli satışlar diledik, vatandaşlarımızla sohbet ettik. Bugün Gökbel ve çevre yayalarımızda devam eden asfalt çalışmalarımız yerinde inceledik. Şu an 6 kilometrelik asfalt çalışmamız, Gökbel ve Gömürgen arasında devam ediyor. O bölgedeki çalışmalarımızın ardından doğu yayaları için programa aldığımız Çayarası, Fakırcalı, Sülüklü, Söğüt, Gazipaşa Tokar arası, Koşdavut ve Sapadere yaylalarına ineceğiz. Tüm bu asfalt çalışmalarımızı bir ay içerisinde tamamlayıp, kaliteli ve konforlu yolları hizmete sunacağız.” dedi 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83