Başkan Yücel gazetecilerle kahvaltıda buluştu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle İskele Rıhtım Meydanı’nda düzenlenen törende basın mensuplarının gününü kutladı. Başkan Yücel, günün anısına protokol üyelerini ve basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.

Başkan Yücel gazetecilerle kahvaltıda buluştu
İskele Rıhtım Meydanı’nda düzenlenen törene Alanya Kaymakam Vekili Nurullah Kaya, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Jandarma Komutanı Yarbay Serkan Akbaba, Alanya Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, parti temsilcileri ve çok sayıda basın çalışanı katıldı.

“GAZETECİLER BELLİ RİSKLER TAŞIYARAK GÖREV YAPIYOR”

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda bir konuşma yapan AGC Başkanı Mehmet Ali Dim; “57 yıllık süreçte birtakım değişikliklere uğramış ve kendi içimizde özeleştiri yaptığımız bir güne dönüştü. Gazeteciler belli riskler taşıyarak görev yapıyor. Bugün karşımızda ciddi örgütlenmiş bir yapı var. AGC, Türkiye'de ciddi örgütlenmiş bir cemiyet. Alanya medyası Türkiye'de parmakla gösterilen bir medya. Bu birlikteliği bize sunan medya sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür ederim.” dedi.

“ALANYA BASINDA ÖNCÜ BİR DURUŞ SERGİLİYOR”

Daha sonra kürsüye gelen ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Pınarbaşı ise şöyle konuştu; “Her yönüyle öncü olan Alanya, basında da öncü bir duruş sergiliyor. Alanya'da çok güçlü bir basın var. Şehrimizdeki basın temsilcileri, en küçük bir sorunda dahi bunu yetkililere iletiyor ve sorunun çözülmesini sağlıyor. Alanya basını çok ilkeli, ahlaklı bir duruş sergiliyor. Biz eğitim camiası olarak basınımızla gurur duyuyoruz.”

BAŞKAN YÜCEL: “BASIN HALKIN MÜŞTEREK SESİDİR”

Başkan Yücel de, "Basın halkın müşterek sesi, inancı ve anlayışıyladır. Tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Vekili Kaya da, "Bizler marka bir şehir için çalışıyoruz. Bu şehide hemşeri kültürüyle çalışan marka bir basının olması önemli. Bizler Alanya'da yaptığımız etkinliklerde Alanya basınıyla birlikte olduk. Gazeteci işini yaparken sosyal medyayı kullanmamaya çalıştım. Çünkü habercilik gazeteci arkadaşlarımızın işi. Aynı kalbi duygularla Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 13:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83