Başkan Yücel'in yeni prestij caddesi projesinde sona gelindi

Başkan Yücel'in yeni prestij caddesi projesinde sona gelindi
Kente yeni prestij caddeleri kazandırmak için kolları sıvayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kadıpaşa ve Saray mahalleleri arasındaki devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kadıpaşa ve Saray mahalleleri arasında oluşturulacak yeni prestij caddesi için alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana üretken belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği projelerle Alanya’nın prestijini arttıran Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, caddedeki çalışmaları yerinde inceledi.


VATANDAŞLARLA İSTİŞARE ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kadıpaşa ve Saray mahalleleri arasında oluşturulacak ilk etap prestij caddesi için alanda incelemeler yaparken esnaf ve vatandaşlarla da istişarelerde bulundu.

ELEKTRİK HATLARI YER ALTINA ALINDI

Alanya Belediyesi’nin yeni prestij caddesi için başlattığı çalışmayla birlikte bölgedeki elektrik hatları da yer altına alınmaya başlandı. Buna bağlı olarak Stad ve Sugözü Caddeleri arasında başlatılan çalışmayla elektrik direkleri sökülürken yeni hatlar toprak altına alındı. Böylece hem güvenlik önlemi artırıldı hem alandan tasarruf sağlandı hem de görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oldu.


YOL ÇİFT YÖNLÜ OLACAK TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLECEK

Yapımına devam eden caddedeki çalışmaları yerinde inceleyen ve bu projeyle Alanya’nın adeta çehresini değiştireceklerini vurgulayan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Yıllarca tek şerit olarak hizmet veren Kadıpaşa Mahallesi, Sugözü Caddesi, Vergi Dairesi önündeki yolu, caddenin tamamlanmasıyla birlikte çift yönlü olarak hizmete açacağız. Bu uygulamayla birlikte bölgedeki trafik yoğunluğunu da azaltmayı hedefleniyoruz.” dedi.

BİSİKLET YOLU AĞI GENİŞLİYOR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Alanya genelinde oluşturmak istediği bisiklet yolu ağı bu caddelerden de geçecek. Başkan Yücel, Bütün Alanya’yı bisiklet ile ulaşılabilir kılmak adına oluşturulan bisiklet yollarının hem güvenli ulaşımın hem yayaların hem de bölgedeki trafik yoğunluğunun azalmasını sağlayacağını söyledi.

YÜCEL: “KENTİMİZİN YAŞAM STANDARTLARINI YÜKSELTİYORUZ”

Yeni prestij caddesi için açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Yeni prestij caddemizde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Anadolu Hastanesi kavşağından başladığımız çalışmayı Vergi Dairesi önüne kadar getirdik. Buradaki yoğun çalışmanın neticesinde Vergi Dairesi önündeki yolu da çift yöne dönüştürerek 25 metrelik yol üzerindeki trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefliyoruz. Yaptığımız bu uygulamalarla, bir yandan güzel Alanya’mızın eskiyen ve verimsiz hale gelen caddelerini yeniliyor bir yandan da Kentimizin yaşam standartlarını yükseltiyoruz. Hızla devam eden çalışmalarımızda sona yaklaştık. Caddedeki hummalı çalışmalarımıza sabır gösteren mahalle sakinlerimize ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Modern ve estetik caddemizdeki çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2021, 17:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83