Başkan Yücel:'Kapanma döneminde halkımızın yanında ve hizmetindeyiz'

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, covid-19 pandemisi nedeniyle alınan tam kapanma tedbirinde, Alanya Belediyesi ekiplerinin görevi başında olduğunu belirterek; “Ekiplerimizle 7/24 Alanya halkımızın hizmetindeyiz.” dedi. Başkan Yücel, kapanma döneminde sosyal yardımların da arttırılarak zor durumda olan vatandaşlara gerekli desteğin sağlanacağını söyledi.

Başkan Yücel:'Kapanma döneminde halkımızın yanında ve hizmetindeyiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Covid-19 tedbirleri kapsamında açıkladığı 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında uygulanması planlanan tam kapanma tedbiri, bugün itibariyle uygulamaya geçecek. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tüm belediye personeliyle birlikte bu süreçte görevlerinin başında olduklarını ve vatandaşların bütün taleplerine karşılık vermeye çalışacaklarını söyledi.

TÜM BİRİMLERİMİZ ESNEK MESAİ İLE HİZMETE DEVAM EDECEK

Kapanma sürecinde her zaman vatandaşlarının yanında olacaklarını kaydeden Başkan Yücel, tüm birimlerin yayınlanan genelge doğrultusunda esnek çalışma sistemi ile çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Başkanı Yücel, temizlik işleri, fen işleri, zabıta, park bahçeler, veteriner işleri, çevre koruma gibi birimlerin kentin düzen ve disiplininin sağlanması için hizmet vermeye devam edeceğini söyleyerek, “Tüm birimlerimizle Alanya halkının yanındayız.” dedi.

YÜCEL: “ÇÖZÜM MASAMIZ 7/24 HALKIMIZIN TALEPLERİNE CEVAP VERECEK”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşların 444 82 07 numaralı Çözüm Masası hattından 7/24 Alanya Belediyesi’ne her an ulaşabileceklerini söyledi. Başkan Yücel; “Alanya Belediyesi olarak tam kapanma olacak 17 gün boyunca ekiplerimizle birlikte görevimizin başında olacağız. Vatandaşlarımızın taleplerine anında yanıt vermek için Çözüm Masası ekiplerimiz de telefonun başında olacak. Vatandaşlarımızın şikayet, talep ve önerilerine anında yanıt verip, birimler aracılığı ile çözüme kavuşturacağız.” dedi.

SOSYAL YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Kapanma döneminde, sosyal yardımlara arttırılarak devam edileceğini belirten Başkan Yücel; “Pandemiden etkilenen ve zor durumda olan vatandaşlarımıza yönelik yaptığımız gıda, erzak paketi, destek kart ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’müz üzerinden gerçekleştirdiğimiz birçok yardım faaliyetlerini bu dönemde arttıracağız. Vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmayacağız. Alanya Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi bu süreçte de ihtiyaç sahiplerini destekleyeceğiz. Onların yanında olacağız.” dedi.

VATANDAŞLARA PSİKOSOSYAL DESTEK SAĞLANACAK

Kapanma döneminde ihtiyaç duyan vatandaşlara telefon üzerinden Alanya Belediyesi psikoloğu, çocuk gelişimcisi ve sosyal çalışma uzmanı tarafından destek sağlayacak. İhtiyaç duyan vatandaşlar 444 82 07 numaralı telefonu arayarak, gerekli bilgi ve desteği alabilecek.

E- BELEDİYE ÜZERİNDEN BİRÇOK HİZMET GERÇEKLEŞTİRİLEBİLİYOR

banner111

Kapanma döneminde, evlerinden çıkamadığı için Belediyeye gelemeyen vatandaşlar, birçok işlemlerini Alanya Belediyesi WEP sitesi üzerinden e- belediyecilik hizmetleri kapsamında online olarak gerçekleştirebilecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83