Başkan Yücel mahalle gezilerine başladı

Cumhur İttifakı’nın Alanya Belediye Başkan adayı ve mevcut Başkan Adem Murat Yücel, seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği mahalle gezilerinin ilkini bu sabah gerçekleştirdi. Yücel yeni haftaya Kuzyaka Mahallesi sakinleriyle bir araya geldiği kahvaltı etkinliğiyle başladı.

Başkan Yücel mahalle gezilerine başladı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Mahalle gezilerine Kuzyaka, Uzunöz, Gümüşkavak, Yalçı, Dim Alacami, Bucak ile başladı. Başkan Yücel’e mahalle gezilerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Gülay Özen, MHP Alanya Kadın Kolları Başkanı Sevim Bulut vemeclis üyesi adayları eşlik etti.

 

Mahalleleri tek tek dolaşan ve vatandaşlarla sohbet eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i mahalle muhtarları ve vatandaşlar büyük bir coşkuyla karşıladı. Vatandaşların talep ve önerilenini dinleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Torosların eteğinde, bizleri güler yüzleri ve samimiyetiyle karşılayan vatandaşlarımızın bölgemiz için talep ve önerilerini dinledik. Bizleri içtenlikle karşılayan bütün vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum“dedi.

banner111

 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 11:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83