Başkan Yücel Mahmutlar ve Kargıcak'taki dev projelerin startını verdi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar ve Kargıcak Mahallelerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal donatı alanları ve temel alt yapı projelerinin startını verdi. Aralık-Ocak ayları itibariyle başlayacak çalışmalar 2022 yılı sonunda hizmete girecek.

Başkan Yücel Mahmutlar ve Kargıcak'taki dev projelerin startını verdi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar ile Kargıcak Mahallelerinde yapılacak ve tüm bölgeye hizmet verecek yatırım çalışmalarını ve planlanan yatırımların uygulama alanlarını yerinde inceledi. Başkan Yücel’e Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Kayhan Balta, icracı müdürlüklerden sorumlu Başkan Yardımcısı Özgür Karamut, Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, belediye mühendisleri ve mimarları eşlik etti.

“MAHMUTLARSPOR MART AYINDA TESİSİNE KAVUŞACAK”

Başkan Yücel, Antalya Süper Amatör Lig’de mücadele eden Mahmutlarspor için düğmeye basılan tesisin 2022 yılı Mart ayında tamamlanacağını ve Mahmutlarspor’un yeni tesisinde ilk maçına çıkacağını belirterek; “Mahmutlarsporumuz için her şeyiyle dört dörtlük bir tesis oluşturuyoruz. İnşallah Mart ayı içerisinde ilk maç düdüğü çalacak. Onun yanında yeni spor alanları oluşturmak için, tenis kortları yapmak için de düğmeye bastık.” ifadelerini kullandı.

“MAHMUTLAR VE KARGICAK’A HİZMET VERECEK SAĞLIK OCAĞI YAPACAĞIZ”

Yatırımların Mahmutlar ve Kargıcak Mahallelerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlandığını belirten Başkan Yücel, “Bölgedeki bir diğer eksiklik olan sağlıkla ilgili çalışmalarımızı yaptık. Sağlık Grup Başkanlığı ekipleriyle birlikte bölgeyi gezdik. Kaymakamımızın da destekleriyle birlikte oraya da en kısa zamanda sağlık ocağının temelini atacağız.” dedi.

“KÜLTÜR MERKEZİ VE DÜĞÜN SALONU YAPIMINA 2022’DE BAŞLIYORUZ”

“Mahmutlar’a söz verdiğimiz, olmazsa olmaz dediğimiz Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’na 2022 yılında başlıyoruz.” diyen Başkan Yücel, “Mahmutlar Mahallemize söz verdiğimiz gibi Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun yapımına kısa zaman içerisinde başlayacağız. Bölgedeki imar çalışmaları bittikten sonra Mart ayı içerisinde onun da temeli atılmış olacak. Tüm Mahmutlarlının yüzü gülecek.” diye konuştu.

“KREŞ VE ETÜT MERKEZİ SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRECEĞİZ”

Bölgenin ihtiyacı olan Etüt Merkezi, Çok Amaçlı Salon ve Kreş projelerinin de 2022 yılı içerisinde temelinin atılacağının altını çizen Başkan Yücel, “Doğu mahallelerimize de tıpkı merkezde olduğu gibi kreş sözümüz vardı. Allah izin verirse Mahmutlar Mahallemizde de kreşimize 2022 yılı içerisinde başlayacağız. Bunun yanında Etüt Merkezi ve Çok Amaçlı Salon Projelerimizi de ilave edip tüm eksiklikleri gidermek istiyoruz.” dedi.

“KAPALI SPOR SALONU HAYATA GEÇİYOR”

2022-2023 yıllarının Mahmutlar’ın yılı olacağını söyleyen Başkan Yücel, “Kapalı Spor Salonu ve Futbol Sahası için de bugün ekiplerimizle birlikte yer tespitimizi yaptık. Hayata geçireceğimiz bu projelerle gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz ki 2022-2023 yılları Mahmutlar’ın yılı olacak. Mahmutlar’a çıta atlatacak projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz.” diye konuştu.

“YENİ REKREASYON ALANLARI YOLDA”

banner111

D-400 Karayolu’ndan Barbaros Caddesi’ne uzanan Yar Deresi kenarında yeni rekreasyon alanını hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Yücel, DSİ ile istişare halinde olduklarını söyledi. DSİ’den gelecek onayın ardından çalışmalara başlayacaklarını söyleyen Başkan Yücel, “Bölgenin çehresini değiştirecek, vatandaşlarımızın hoş vakit geçirebilecekleri yeni alanlar oluşturacağız.” dedi.

“ULAŞIM SORUNUNA NEŞTER VURACAĞIZ”

“Mahmutların en büyük ihtiyacı olan ulaşım sorununu da Yeni Mahalle’den başlayıp, Cumhuriyet Mahallesi’ne bağlayacak 30 Metrelik Yol ile neşter vuracağız.” diyen Başkan Yücel, “Bu yolu da kısa zaman içerisinde bitirerek hizmete açacağız. Hem üniversitemize hem de kısa zaman içerisinde temel atacağımız spor tesislerimize bağlanacak bu yol, hem Atatürk Caddesi’ne alternatif paralel bir yol olacak hem de bölgenin yol ihtiyacını karşılayacak” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83