Başkan Yücel Oba’da coşkuyla karşılandı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Oba Bölgesi Mahalle sakinleri ile buluştu. İstişare toplantısına katılan vatandaşlar Oba bölgesinde bulunan Club Olive Garden Düğün Salonu kapalı alanının ve açık alanının da büyük bölümünü doldurdu.

Başkan Yücel Oba’da coşkuyla karşılandı

Oba Bölgesi sakinlerinin isteği üzerine bölgedeki vatandaşlarla buluşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.1000 kişilik kapalı salonda planlanan toplantıya ilgi o kadar yoğundu ki soğuk havaya rağmen açık alanın büyük bölümüne çadırlar kuruldu. Olive Garden Düğün Salonuna giren başkan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Yücel tarafından bölgeye kazandırılan hizmet ve yatırımların yer aldığı sine-vizyon gösteriminin ardından vatandaşlar taleplerini birebir Başkan Yücel’e aktarma fırsatı buldu.

BAŞKAN YÜCEL VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

banner111

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, açılış konuşmasının ardından vatandaşlar ile soru-cevap bölümüne geçti. Bugüne kadar yapılan hizmetlerden son derece memnun olduklarını belirten vatandaşlar, talep ve önerilerini tek tek Başkan Yücel’e ilettiler. Vatandaşları can kulağıyla dinleyen Başkan Yücel, taleplerin en kısa zamanda çözümleneceğini söyledi.



YÜCEL: ‘’ÇALIŞTIK, ÜRETTİK, ÜRETTİKÇE GÜÇLENDİK’’

Vatandaşları tek tek dinleyen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, salonu dolduran vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Yücel; ‘’Biz çalıştık, ürettik, ürettikçe  güçlendik, güçlendikçe de halkımızın refah seviyesini arttırdık. Daha da arttıracağız. ‘’ dedi. 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Oba Bölgesi Mahalle sakinleri ile buluştu. İstişare toplantısına katılan vatandaşlar Oba bölgesinde bulunan Olive Garden düğün salonun kapalı salonunun ve açık alanının da büyük bölümünü doldurdu.

Oba Bölgesi sakinlerinin isteği üzerine bölgedeki vatandaşlarla buluşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.1000 kişilik kapalı salonda planlanan toplantıya ilgi o kadar yoğundu ki soğuk havaya rağmen açık alanın büyük bölümüne çadırlar kuruldu. Olive Garden düğün salonuna giren başkan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Yücel tarafından bölgeye kazandırılan hizmet ve yatırımların yer aldığı sine-vizyon gösteriminin ardından vatandaşlar taleplerini birebir Başkan Yücel’e aktarma fırsatı buldu.


Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2018, 11:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83