Başkan Yücel şehrin sorunlarını çözüyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Avsallar’da esnafla kahvaltıda bir araya gelerek hem onların istek ve önerilerini dinledi hem de yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Yücel şehrin sorunlarını çözüyor
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, esnaf ve vatandaşların istek ve önerilerini dinleyerek çözüm üretmeye devam ediyor. Başkan Yücel, Avsallar Mahalle Muhtarı İbrahim Görgülü’nün daveti üzerine Avsallar esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Esnafların istek ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e Başkan Yardımcısı Adem Er ve Mahalle Muhtarı İbrahim Görgülü eşlik etti.

YÜCEL: “YENİ SEZONUN BEKLENTİNİZİN ÜZERİNDE GEÇMESİNİ DİLERİM”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Avsallar esnafının Berat Kandili’ni kutlayarak başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Avsallar Mahallemiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Belediye ekiplerimiz gelen talepler doğrultusunda hem günlük sorunları çözüyor hem de geleceğe dönük yatırımlarımız bölgemizde devam ediyor. Sizlerin görüşleri bizim için çok değerli. Bu talepler doğrultusunda çözüm üretmemiz kolaylaşıyor. Yeni sezona şehir olarak hazırız. Bu sezonun hem şehrimiz hem de sizler için beklentinizin üzerinde geçmesini dilerim.”
İstek ve önerileri tek tek dinleyerek en kısa zamanda bunların çözüme kavuşacağını vurgulayan Belediye Başkanı Yücel’e bölge esnafı da yapılan yatırımlar ve hizmetler için teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, 15:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83