Başkan Yücel’den ömürlük etkinlik

Alanya Belediyesi, Sapadere Mahallesi’nde yaşayan 35 yaşlı vatandaşı, Alanya Kalesi’ne götürdü. Hayatları boyunca Kale’ye çıkma imkanı bulamayan yaşlılar, Başkan Yücel’e bu unutulmaz hizmet için teşekkür etti.

Başkan Yücel’den ömürlük etkinlik

Alanya Belediyesi’nden yaşlılara yönelik anlamlı proje. Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce düzenlenen organizasyonda Sapadere Mahallesi’nden 35 yaşlı vatandaş, ömürleri boyunca çıkma fırsatı bulamadıkları Alanya Kalesi’ni köşe bucak gezdiler. Damlataş Mağarası’nda başlayan gezi, Teleferik ile Ehmedek ve İç Kale’de devam etti.


GEZİ SONRASI BAŞKAN YÜCEL’LE BULUŞTULAR

Alanya Kalesi’ni büyük bir ilgiyle gezen yaşlılar, gezinin ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile Öğretmen Evi’nde organize edilen yemekte bir araya geldi. Kendilerine verilen hizmet için Başkan Yücel’e teşekkür eden yaşlılar; “80 yıllık ömrümüzde ilk kez Alanya Kalesi’ne sizin sayenizde çıktık. Allah sizden ve ekibinizden razı olsun.” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

“YAŞLILARA YÖNELİK ALANYA KALESİ GEZİLERİMİZ DEVAM EDECEK”

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kalesi’ni görmeyen kalmasın diyerek projenin devam edeceğini müjdeledi. Başkan Yücel; “Kalemiz bizlere atalarımızdan miras. Bu mirası da görmek herkesin hakkı. Kırsal mahallelerimizdeki yaşlı vatandaşlarımıza yönelik başlattığımız bu projeyle haftanın 2 günü onları evlerinden alacağız. Kaleyi gezdireceğiz ve yine evlerine bırakacağız.” dedi.

banner111

Yaşlılara yönelik Alanya Kalesi’ne düzenlenen gezinin, Sapadere Mahallesi’nin ardından Yaylakonak Mahallesi’ndeki yaşlı vatandaşlarla devam edeceği açıklandı.


Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2018, 09:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83