Batı Alanyalı muhtarların Şahin'den isteği

Batı Alanyalı muhtarların Şahin'den isteği
Konaklı, Okurcalar, Türkler, Payallar ve Karamanlar Mahalle Muhtarları, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret ederek ‘noter’ taleplerini yenilediler. Başkan Şahin, “İnşallah en kısa sürede Konaklı Mahallemize noteri kazandıracağız” dedi.

Alanya’nın Batı Bölgesinde yer alan 27 mahalleyi temsilen Konaklı Mahallesi Muhtarı Mustafa Arınç, Okurcalar Mahallesi Muhtarı Hasan Emiroğlu, Türkler Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahin, Payallar Mahallesi Muhtarı Ali Öztürk ve Karamanlar Mahallesi Muhtarı Hayri Er, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti.

MUHTARLARDAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Başkan Şahin’e ilk olarak Mahmutlar Mahallesi’ne kazandırdığı noter için teşekkür eden muhtarlar, Konaklı Mahallesi için de Başkan Şahin’den tekrar talepte bulundular. Alanya’nın Batı Bölgesinde yer alan 27 mahalleyi temsilen konuşan muhtarlar, “Ticaret Odası Başkanımız Mehmet bey sağolsun mahallelerimizin sorunları için ne zaman destek istesek bize yardımcı oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız Mahmutlar Mahallesi’ne noteri kazandırdı. Şimdi sırada Konaklı Mahallemiz var. Biz de bölge muhtarları olarak hem noter talebimizi yenilemek hem de başkanımızla görüş alışverişinde bulunmak için kendisini ziyaret ettik. Kendisine çok teşekkür ederiz” dediler.

ŞAHİN: “EN KISA SÜREDE HAYATA GEÇECEK”

Muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahin ise, Konaklı Mahallesi’ne noteri kazandırmak için ellerinden galen gayreti gösterdiklerini söyledi. Başkan Şahin, “Mahmutlar Mahallemize ve Konaklı Mahallemize noter sözü vermiştik. Allah’ın izniyle, Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül ve Alanya Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Yasin Emre’nin destekleriyle Mahmutlar için noterimiz onaylanmıştı. Konaklı için ise girişimlerimizi yapmıştık, süreci yakından takip ediyoruz. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Allah’ın izniyle en kısa sürede Konaklı Mahallemize de noteri kazandıracağız. Ben batı bölgesini temsilen ziyarete gelen değerli muhtarlarımıza çok teşekkür ederim” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2020, 00:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83