BAYAN DEKAN ŞAHİN'E VEDA ETTİ

Görev süresi sona eren ve Antalya Akdeniz Üniversitesi’ndeki eski görevine dönen Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aynur Kazaz, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti.

BAYAN DEKAN ŞAHİN'E VEDA ETTİ

Ziyarette konuşan Dekan Kazaz, Alanya’da görev süresini doldurduğunu belirterek, Akdeniz Üniversitesi’ndeki görevine geri döndüğünü açıkladı. Dekan Kazaz, “Alanya’daki görev sürem boyunca ALTSO ile her zaman görüş alışverişinde bulunduk. Herhangi bir talebimiz olduğu zaman sağolsun ALTSO Yönetimi geri çevirmedi. Ben gösterdikleri destek için ALTSO Başkanımız Mehmet Şahin’e ve yönetimine çok teşekkür ederim” dedi.

banner111

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Sayın dekanımıza nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Alanya’mız için yükseköğrenimin büyük önem taşıdığının farkındayız, bu kapsamda da eğitim kurumlarımıza elimizden gelen desteği gösteriyoruz. Göstermeye de devam edeceğiz. Dekanımız Aynur hanımına bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2015, 19:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83