Bayrak indiren şahsın akli dengesi bozukmuş

Alanya'da Türk bayrağını indirmek için direğe tırmanan bir kişiye, vatandaşlar linç girişiminde bulunmuştu. Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, bu kişinin akli dengesinin bozuk olduğunu öğrendiklerini söyledi.

Bayrak indiren şahsın akli dengesi bozukmuş
Olay, sabah saatlerinde Alanya Otogarında meydana geldi. Akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen ve ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, Türk bayrağını indirmek için direğe tırmanmaya başladı. Durumu fark eden çevredekiler ve belediye çalışanları, şahsı bulunduğu yerden indirerek linç etmek istedi. Vatandaşlar daha sonra ihbar üzerine olay yerine gelen polise şahsı teslim etti. Gözaltına alınan kişinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. 

ÜLKÜ OCAKLARINDAN AÇIKLAMA

Konuyla alakalı Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu bir açıklama yaptı. Gündoğdu, şahsın akli dengesinin yerinde olmadığını öğrendiklerini söyledi ve "Bu sabah Alanya otogar bölgesinde bayrak direğine tırmanan şahsın olay yerindeki vatandaşlarımız ile değerlendirmemizde ve emniyet yetkililerinden aldığımız bilgiye göre akli dengesinin yerinde olmadığı açık bir şekilde beyan edilmiştir. Ama akli dengesi yerinde olup da bu şekilde bir teşebbüs ile karşılaşsaydık, güvenlik güçlerimiz ile beraber cevabının en ağır şekilde verileceğini belirtmek isterim. Türk Milletinin kahramanlığının sembolü olan Ay yıldızlı bayrağımıza hiç bir kirli elin uzanmasına müsade etmeyeceğiz. Bizler Türk Milliyetçileri olarak, istikbalimizi vatan toprağına adayan, bu çerçevede de gerekirse yardan, serden ve candan vazgeçerek, şanlı tarihimizin bizlere yüklemiş olduğu sorumluluğun bilinciyle kutsal vatan nöbetinde hiç bir zaman yorulmayacağız. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun!

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 13:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83