BELEDİYE D-400'DE ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Avsallar Mahallesi ile Okurcalar Mahallesi arasında bulunan 10 km uzunluğundaki D-400 servis yolu refüjünde peyzaj düzenleme çalışmaları yapılıyor.

BELEDİYE D-400'DE ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR

 Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü refüj çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Avsallar Mahallesi ile Okurcalar Mahallesi arasında bulunan 10 km uzunluğundaki D-400 servis yolu refüjünde çeşitli çalı ve mevsimlik türü bitki ekimi yapılıyor. Çimlendirme işlerinin yapılacağı orta kaldırım düzenleme çalışmalarının yanı sıra alana yeni otomatik sulama sistemi tesisatı da döşeniyor.

banner111

UYAR: “ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR”

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, yeşillendirme çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bu gibi bitkilendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına ilçemizdeki tüm parklarda, yeşil alanlarda, kaldırımlarda, refüjlerde ve kavşaklarda peyzaj düzenleme çalışmalarına devam edeceğiz. Ayrıca havaların da ısınmasıyla birlikte bu alanlara otomatik sulama sistemi kurularak, bitkilerin düzenli sulanması sağlanacak ve aşırı sulamanın önüne geçilmiş olacak.”



Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 09:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83