BELEDİYE ERKEKLİK DİPLOMASI VERDİ

Alanya Belediyesi tarafından Tevfik Hoca Evi Polikliniği'nde 21 çocuk ücretsiz olarak sünnet ettirildi. Başkan Yücel, sünnet olan çocuklara erkeklik diploması ve oyuncak hediye etti.

BELEDİYE ERKEKLİK DİPLOMASI VERDİ

 Alanya Belediyesi’nin belirli aralıklarla düzenlenen ücretsiz sünnet hizmeti törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül ve sünnet çocuklarının aileleri katıldı.

banner111
21 çocuğun erkekliğe ilk adımını attığı törende, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel çocukları tek tek tebrik ederek, çocuklarla ilgilendi. Çocuklara kirvelik eden Başkan Yücel, sünnet olan erkek çocuklarına erkeklik diploması ve uzaktan kumandalı oyuncak araba hediye ederek, onları sevindirdi.
Hizmeti vatandaşlara ücretsiz olarak verdiklerini ifade eden Alanya Belediye Başkanı Yücel, “Uzman doktorlarımız tarafından sağlıklı ortamlarda sünnet hizmetimiz gerçekleştiriliyor. Bu hizmeti ücretsiz olarak veriyoruz. Tüm çocuklarımıza şimdiden geçmiş olsun diyorum. İnşallah düğünlerini de görmek nasip olur” dedi.


Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2015, 16:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83