BELEDİYEDEN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Alanya Belediyesi, turizmin yoğun yaşandığı cadde ve sokaklardaki çöp konteynerlerini tek tek yıkıyor. Belediyenin temizlik ekipleri adeta seferberlik ilan ettiler.

BELEDİYEDEN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
Cadde ve sokaklardaki temizlik çalışmasını titizlikle sürdüren Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şimdi de çöp konteynerlerine el attı. Turizmin hareketli geçtiği Güzelyalı, Damlataş, İskele, Atatürk ve Şevket Tokuş Caddesi’nde bulunan konteynerleri bugün yıkamaya başlayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalara hafta boyunca devam edecek.

Sözkonusu caddelerdeki tüm konteynerleri tek tek elden geçirerek deterjanlı suyla yıkayamaya başladıklarını söyleyen Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, “Yoğun bir yaz sezonu geçirdik. Bu süreçte merkezdeki cadde ve sokaklarda bulunan ve evsel atıklar için kullanılan çöp konteynerleri de çok kirlenmişti. Hem görüntü, hem hijyen açısından konteynerleri kontrol edip yıkıyoruz. Aynı zamanda apartman yöneticileriyle de görüşerek kullanım ömrünü tamamlayan konteynerlerin de değiştirilmesini talep ediyoruz” dedi.

“YIPRANANLARIN DEĞİŞTİRİLMESİNİ TALEP EDİYORUZ”

Caddelerdeki konteynerleri yıkarken aynı zamanda apartmanlara ait konteynerleri de kontrol ettiklerini belirten Temizlik İşleri Müdürü Demir, “Apartman yöneticileriyle görüşerek yıpranan ve kullanım ömrünü tamamlayan konteynerlerin değiştirilmesini, kirli olanların da yıkanmasını sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 15:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83