BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ KONGREYE GİDİYOR

Bölgenin en aktif derneği olarak bilinen ve dernek binasında onlarca faaliyete imza atan Alanya Beşiktaşlılar Derneği yarın 1. olağan kongresini gerçekleştirecek.

BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ KONGREYE GİDİYOR
Alanya Beşiktaşlılar Derneği, 1. Olağanüstü Genel Kurul'u yarın gerçekleştirecek. Bölgenin en aktif derneği olarak bilinen ve dernek binasında onlarca faaliyete imza atan Beşiktaşlılar Derneği kongreye tek aday ve tek liste ile gidiyor. Efsane Başkan Cengiz Aydoğan, başkanlık koltuğunu, genç ve aktif Sadık Dizdaroğlu'na bırakıyor. 

Kestel'de bulunan Michel Otel'de gerçekleştirilecek olan kongrede Beşiktaşlılar, Otel Genel Müdürü Güray Ceylan'ın da misafiri olacaklar. 5 Asil 5 Yedek üyenin seçileceği kongre öncesi tüm Beşiktaşlılara seslenen mevcut Başkan Cengiz Aydoğan, "Bugüne kadar dernek olarak birçok başarılı  organizasyon gerçekleştirdik. Taraftarlar arasında birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için ilk iş olarak dernek binamızı tutuk. İstikrarlı olarak aynı binada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kurulduğumuz günden bu tarafa tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte takımımıza ve camiamıza bir nebze olsun katkıda bulunmak için en samimi duygularla mücadele ettik. Alanya bölgesinde 'Ben Beşiktaşlıyım' diyen, Beşiktaş sevgisini, Beşiktaşlılık bilinç ve duruşunu" özümsemiş ve bu hasletleri yaymayı gaye edinmiş taraftarlarımızı bir araya getirdik. Beşiktaşlılık sadece taraftar olmak değildir. Biz bütün bunları yaparken vatan ve millet bilincini de ön plana çıkartan yegane takımız. Beşiktaşlı adam namuslu adamdır, dürüst adamdır ve kendi çocuklarını da öyle yetiştirmek zorundadır. Biz de çocuklarımızı öyle yetiştiriyoruz. Bizim okullarımızda ve kulüplerimizde yetişen  çocuklarımız gelecek nesillere örnek olmuştur" dedi. Çevresi tarafından 'Doğuştan Fanatik' olarak nitelendirilen, Beşiktaşlılığından asla şüphe duyulmayan Sadık Dizdaroğlu'nun, Aydoğan'dan aldığı bayrağı daha ileriye taşımasına kesin gözüyle bakılıyor.






Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2016, 17:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83