Böcek ilk sözünü AGC’de verdi

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, AGC'yi ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamasında; seçilmesi halinde Alanya'dan elde edecekleri geliri Alanya Belediyesi ile paylaşma sözü verdi.

Böcek ilk sözünü AGC’de verdi

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez, CHP ve İYİ Parti ilçe başkanları ve partili yöneticiler ile AGC'yi ziyaret eden Böcek, Başkan Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Başkan Coşkun, ziyareti için Böcek ve ekibine teşekkür ederek başarı dileklerini iletti. Alanya'yı 27. ziyaretinde AGC'de kendisine "Büyükşehir adayı olacak mısınız?" diye soru yöneltildiğini hatırlatan Böcek "35. Ziyarette aday olarak geldim" dedi.


Alanya'nın sorunlarına ilişkin kendisine daha çok yol ve ulaşım konusunun iletildiğini söyleyen Böcek "Bunu kesinlikle çözeceğiz. Antalya Gazipaşa arası bir bütün olarak ulaşım sağlanmalı. Bunun örnekleri var. Alanya'daki ulaşım sorununu biliyoruz ama benim Alanya'ya başka sözlerim de var. İstihdam önemli bir konu ve bunun çözümü için de sözlerim var" dedi. Böcek, uzman ekiplerle hazırlanan 77 proje ile halkın karşısına çıkacağını, yerel yönetimin zaten yapması gerek işleri proje olarak açıklamayacağını belirtti. Böcek "7'den 70'e herkes için proje ürettik. En çok da istihdamı artırmak için çalışma yapacağız" diye konuştu.

Gazetecilerin; ‘Büyükşehir belediyesine geçen yolların gelirlerini şehre nasıl yansıtacaksınız?’ sorusuna Böcek "Bu yasayla birlikte uygulamada zorluklar çıktı. Alanya'nın bu caddelerden gelen gelirini yerel belediye ile Alanya Belediyesi ile paylaşacağız. ASAT gelirini de paylaşacağız." diye yanıt verdi.

banner111

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2019, 16:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83