BŞB O DERNEĞE 20 BİN TL BAĞIŞ YAPTI

Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan EKDAĞ'ın işlettiği çay bahçesi gelirlerinden Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği'ne 20 bin TL bağışta bulunuldu. Dernek Başkanı Cengiz Nizam, Türel'in verdiği sözü yerine getirmesinden büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

BŞB O DERNEĞE 20 BİN TL BAĞIŞ YAPTI

Antalya Sanatçılar Derneği'nin eski dernek binası ve işletmesi olan çay bahçesinin gelirlerini 6 ay yada 1 yıllık periyotlarla Antalya Şehit Aileleri Ve Gazileri Derneğine bağışlayacağı sözü veren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 6 ayın sonunda ilk bağışını yaptı. İlk etapta 20 bin Türk Lirası bağışta bulunan Türel, bağışların devamının geleceğini söyledi.

Antalya Şehit Aileleri ve Gaziler derneği Başkanı Dr. Cengiz Nizam, gelir kaynağı olmayan dernekleri için bu bağış son derece önem taşıdığını belirterek:

"Bu sayede ailelerimize desteğimizi ve faaliyetlerimizi arttırma şansı bulacağız. Daha önce de verdiği bütün sözleri yerine getiren, şehit ailelerimizin su ücretlerini sembolik rakamlara indiren Menderes Türel , şehitlerimizin ailelerine büyük destek vermiştir. Bu süreçte ilgisini ve desteğini eksik etmeyen EKDAĞ genel müdürümüz Murtaza Tamyürek'ede teşekür ederim." dedi.

banner111

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2016, 14:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83