BU MAÇI PUTİN DE İZLEMELİYDİ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Özel Klassica-M Uluslararası Rus Okulu ile Özel Barış Manço Okulları arasında yapılan dostluk ve kardeşlik futbol müsabakasına katıldı

BU MAÇI PUTİN DE İZLEMELİYDİ
Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öncülüğünde düzenlenen, Türk - Rus dostluk ve kardeşlik futbol müsabakası gerçekleşti. Müsabakanın ilk vuruşunu Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ile birlikte Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu yaptı.

KAYMAKAM TANRISEVEN “SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİĞİN BİR GÖSTERGESİDİR”

Maç öncesinde Özel Klassica-M Uluslararası Rus Okulu futbolcusu, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e üstünde ismi yazılı olan forma hediye etti.Kaymakam Tanrıseven, müsabakada bir değerlendirme de bulunarak ''Spor dostluğun, kardeşliğin bir göstergesidir. Bu güzel organizasyonu yapan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Genç futbolculara da başarılar diliyorum'' dedi. Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ise, yaşanan son olaylardan sonra Özel Klassica-M Uluslararası Rus Okulu ile Alanya Özel Barış Manço Okulu dostluk mesajı vermek için böyle bir organizasyonu düzenlediğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2015, 16:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83