Büyükelçi Armitage: Tüm Alanya Başkan Şahin ile gurur duymalı

Avustralya Büyükelçiliği, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO), SS Alanya Keykubat Kadın Girişimci Kooperatifi ile Kırsal Yaşamı Destekleme Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen “Kırsal Alanda Yaşayan Kadınların Sürdürülebilir Eko-Tarım Uygulamaları Projesi”nin açılış toplantısı ALTSO Meclis Salonu’nda düzenlendi. Toplantıda konuşan Büyükelçi Miles Armitage, “Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin’e ayrı bir parantez açmak istiyorum Mehmet bey bizi çok güzel ağırladı, ev sahipliği yaptı. Alanya’yı çok güzel tanıttı, bununla tüm Alanyalılar gurur duymalı” dedi. 

Büyükelçi Armitage: Tüm Alanya Başkan Şahin ile gurur duymalı

Avustralya Büyükelçiliği, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO), SS Alanya Keykubat Kadın Girişimci Kooperatifi ile Kırsal Yaşamı Destekleme Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen “Kırsal Alanda Yaşayan Kadınların Sürdürülebilir Eko-Tarım Uygulamaları Projesi”nin açılış toplantısı ALTSO Meclis Salonu’nda düzenlendi.   Toplantıda konuşan Büyükelçi Miles Armitage, “Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin’e ayrı bir parantez açmak istiyorum Mehmet bey bizi çok güzel ağırladı, ev sahipliği yaptı. Alanya’yı çok güzel tanıttı, bununla tüm Alanyalılar gurur duymalı” dedi. 

Projenin açılış toplantısına, Avustralya’nın Türkiye Büyükelçisi Miles Armitage, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, SS Alanya Keykubat Kadın Girişimci Kooperatifi Başkanı Aynur Mert, Kırsal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Mustafa Özen ve çok sayıda kişi katıldı. 

banner111

Toplantıda kısa bir konuşma yapan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, kadın girişimciliğe büyük önem verdiklerini belirterek, “Oda olarak kadın girişimciliğine büyük önem veriyoruz. Tarihte ilk kez bir kadın yönetim kurulu üyesi ve sonrasında ilk kez bir yönetim kurulu başkan yardımcısı bizim dönemimizde göreve geldi. Odamız kadın girişimciler kurulu oldukça faal olarak çalışıyor.  KOSGEB işbirliğinde girişimcilik kurslarının sayısını arttırarak yüzlerce kadınımıza girişimci olmayı da öğretiyoruz. Halen devam eden girişimcilik eğitimlerimizde onlarca kadınımız iş dünyasına katılabilmek için eğitim alıyor.

Bugün açılış toplantısını gerçekleştirdiğimiz projemiz ile de 100 bin kantaron fidanı dikimi ve kantaron yağının üretimi konularında çalışmalar yapılacak. Kırsaldaki kadınlarımızın emeği ile yürüyecek projenin hizmetin en güzeline layık Alanya’mız için hayırlı olmasını diliyorum. Bu projedeki emekleri nedeniyle Sayın Büyükelçi başta olmak üzere tüm paydaşlara ve kadınlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

BÜYÜKELÇİ: “BAŞKAN ŞAHİN, BULDUĞU HER FIRSATTA ALANYA’YI TANITMAK İÇİN UĞRAŞTI”

Toplantıda konuşan Avustralya’nın Türkiye Büyükelçisi Miles Armitage ise proje hakkında katılımcılara önemli bilgiler aktardı. Alanya temaslarına da değinen Büyükelçi Armitage, “Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin burada bir parantez açmak istiyorum Mehmet bey bizi çok güzel ağırladı. Kendisine misafirperverliği için özellikle çok teşekkür etmek istiyorum. Kendisiyle geçirdiğimiz süre içerisinde bulduğu her fırsatta Alanya’yı tanıtmak için uğraştı. Bununla gurur duymalısınız” dedi. 

Toplantıda ayrıca Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, SS Alanya Keykubat Kadın Girişimci Kooperatifi Başkanı Aynur Mert ve Kırsal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Mustafa Özen’de bir konuşma gerçekleştirerek, kadın girişimciliğinin öneminden ve projenin ayrıntılarından bahsettiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83