Büyükşehir Alanya Hizmet Birimi'nde değerlendirme toplantısı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’nde gerçekleştirilen müdür değişiminde sonra yeni dönemde yapılacak çalışmalar için bir değerlendirme toplantısı yapıldı. 

Büyükşehir Alanya Hizmet Birimi'nde değerlendirme toplantısı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’nin yeni binasında gerçekleştirilen toplantıya CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Parti ilçe Başkanı Alper Arıkan, CHP Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Demirci, İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Can Kamburoğlu, partili yöneticiler, Büyükşehir Alanya Şube Müdürü Mustafa Karaduman, ASAT Alanya Şube Müdürü Ümit Demirel, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’daki birimlerinin müdür ve sorumluları  katıldı. 

Toplantıda bugüne kadar Alanya Hizmet Birimi’nin yaptığı çalışmalar ele alındı. Önümüzdeki süreçte yapılacak hizmetlerin planlaması yapıldı. Uyum ve koordine içinde Alanya’nın her noktasına hizmet götürmenin önemi vurgulandı. 

banner111

Karadağ ve Arıkan'dan teşekkür 

Alanya Hizmet Biriminde göreve başlayan Şube Müdürü Mustafa Karaduman’a başarılar dileyen ilçe başkanları, eski müdür İlyas Şirin’e de bugüne kadar yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti. İlçe başkanları “bundan sonraki süreçte de bugüne kadar olduğu gibi Alanyamıza hizmet edebilek için el birliği ile uyum içinde çalışacağız. Vatandaşımızın hiç şüphesi olmasın “  dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83