Büyükşehir'den Alanya'da asfalt atağı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’nın Fakırcalı, Beldibi ve Başköy mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunu asfaltladı.

Büyükşehir'den Alanya'da asfalt atağı
Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal alan ekipleri geçtiğimiz yıl genişletme yaptığı Alanya’nın Fakırcalı, Beldibi ve Başköy Mahallesi’ni bir birine bağlayan grup yolunda asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Fakırcalı’da 3, Başköy’de 2 ve Beldibi’nde 1 km olmak üzere grup yolunun toplam 6 km’si kısa sürede asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Kalan 4 km’lik bölümünde ise önümüzdeki süreçte asfalt çalışmaları yapılacak.

HİZMETLER DEVAM EDECEK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Alanya’nın birçok yerinde kırsal alan ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Bazı yerlerde bakım ve onarım, bazı yerlerde genişletme biten yerlerde de asfalt çalışmaları devam ediyor. Fakırcalı, Beldibi ve Başköy Mahalle yolları yöre halkının yanı sıra buradan yaylaya giden diğer mahalleler için de büyük önem arz ediyor. Bu nedenle önce genişlettik ardından asfaltladık. Vatandaşlarımız yollarını güvenli ve konforlu şekilde kullanabilirler. Hayırlı olsun.“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2017, 11:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83