Büyükşehirden Metro Kavşağına sinyalizasyon

Büyükşehirden Metro Kavşağına sinyalizasyon
Sürekli kazaların meydana geldiği Metro Kavşağı ile ALKÜ Hastanesi arasındaki yola trafik sinyalizasyon çalışması yapılıyor.

Alanya Metro Kavşağı ile Alaaddin Keykubat Üniversitesi Hastanesi’ni bir birine bağlayan yol açıldığı günden bu yana üst üste meydana gelen trafik kazalarıyla Alanya gündeminde sürekli yer alıyordu. Kontrolsüz kavşakta hem araç hem de yaya trafiğinin yoğun olması nedeniyle yaşanan karmaşayı Antalya Büyükşehir Belediyesi yaptığı trafik sinyalizasyon çalışmasıyla ortadan kaldıracak.

Çalışmalar tamamlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, kontrolsüz kavşakta trafik ışıkları için alt yapı çalışmalarına başladı. Önce elektriğin geçeği hatlar yapıldı ve ardından elektrik hatları çekildi. Sinyalizasyon direkleri de kavşağın her noktasına monte edildi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından sinyalizasyon sitemi devreye sokularak bölgedeki trafik akışında düzen sağlanacak. Sistemin hayata geçmesiyle birlikte araç ve yaya trafiği daha da rahatlayacak. Böylece olası kazalar da minimuma indirilmiş olacak. 

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2019, 11:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83