'BÜYÜYEN ALANYA'NIN BÜYÜYEN MARKASIYIZ'

Alanya'ya tam 39 yıldır hizmet veren Baba Makina ve Hafriyat, 3 yeni iş makinesini daha bünyesine kattı. Baba Makina, gelişen ve büyüyen Alanya’ya ayak uydurmaya devam ediyor

'BÜYÜYEN ALANYA'NIN BÜYÜYEN MARKASIYIZ'
Yeni iş makineleri için Baba Makina’nın Elikesik Mahallesi'nde bulunan şantiyesinde dua töreni düzenlendi. Tamamı Catterpillar marka 1 adet exkavatör, 1 adet loder ve 1 adet bekolader yapılan duaların ardından hizmete girdi. Böylece Baba Makina ve Hafriyat’ın araç parkındaki iş makinesi sayısı 11’e yükseldi. Hizmete giren üç iş makinesinin toplam değerinin 1 buçuk milyon lira olduğu belirtildi. Baba Makina sahibi Ahmet Çetin Baba, Alanya’da 39 yıllık geçmişe dayanan bir iş tecrübelerinin bulunduğunu ve bu nedenle hızla gelişerek ilerleyen teknolojiyi aynı hızla takip ettiklerini ve ayak uydurduklarını söyledi. Amaçlarının gelişen ve büyüyen Alanya’ya en iyi şekilde hizmet vermeye devam etmek olduğunu dile getiren Baba “Bu doğrultuda sürekli kendimizi yenilemeye devam edeceğiz” dedi. 

DOĞA DOSTU CATTERPİLLAR

 Baba Makina olarak her zaman önceliklerinin kaliteli hizmet olduğunu dile getiren Ahmet Çetin Baba, “Bu nedenle iş makinelerimizi her zaman dünya devi olan Catterpillar’dan seçtik. Bu markanın en büyük özelliği sağlamlığından ziyade, doğaya en az emisyonu vermesidir. Yeni iş makinelerimizin Alanya’ya ve sektöre hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2016, 11:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83