Çalış ilk icraatını gerçekleştirdi

Pazartesi günü görevi devralan Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış, taksici esnafına can simidi olacak ilk icraatını da gerçekleştirdi.

Çalış ilk icraatını gerçekleştirdi
Başkan Recep Çalış, yıllardır taksici esnafının muzdarip olduğu kalenin erken kapanmasından dolayı, turistlerin akşam saatlerinde kaleye çıkmamalarından dolayı yaşadıkları müşteri kaybına son noktayı koydu.

'TURİSTLER DE ÇOK MEMNUN OLACAK'

Dün yapılan Alanya Kalesi Değerlendirme Toplantısında söz alan çiçeği burnunda Başkan Recep Çalış, "Alanya'ya gelen turistlerin Alanya Kalesinden gün batımını, iç kale kapalı olduğu için izleyememelerinden dolayı serzenişlerini çok duymuştuk. Güneşin batışını kaleden Kleopatra plajına bakarak izlemek istemeleri Alanya'ya gelecek turistde de ayrı bir mutluluk ve şehrin ekonomisine de artı canlılık katacak." diyerek kalenin kapanış ve açılış saatlerinin düzenlenmesini istedi. 

Çalış'ın sözlerine hak veren Antalya Valisi Münir Karaloğlu, kalenin bundan sonra teleferik ile aynı saatte kapanması talimatını verdi. Ayrıca büyük otobüslerinde kaleye çıkmaması için UKOME'ye gerekli talimatları verecğeini söyledi.

ÇALIŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Önerisi sonrası taksicileri sevindiren müjdeli haberi veren Çalış, "Antalya Valimiz Sayın Münir Karaloğlu önderliğinde ilçemizde gerçekleştirilen Alanya Kalesi Değerlendirme toplantısına katıldık. Toplantıda taksici esnafımız adına yaptığım konuşmada ‘Alanya Kalesi’nin kapanış’ saatinin çok erken olduğunu valimize ilettim. Sayın Valimiz Karaloğlu, turizm kenti Alanya’da kalenin bundan sonra teleferik kapanış saati ile aynı saatte kapanması yönünde Müze Müdürümüze, Ayrıca büyük otobüslerin Kaleye çıkmaması konusunda da UKOME müdurümüze talimat verdi. Sayın valimize esnafım adına teşekkür ederim. İnşallah uygulamada bir sıkıntı çıkmaz. Esnafıma hayırlı olsun.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2018, 12:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83